FOTO by Netflix

Film

3 Netflix serije koje gledamo ovog lipnja!

admin 29. svibnja 2023.

Ovog mjeseca gledamo nove sezone omiljenih serija. Kojoj se vi veselite?

Osim što u lipnju slavimo prvi dan ljeta, slavimo i dolazak novih sezona za tri omiljene Netflix serije. Prva na redu je serija “Manifest” koja nam donosi posljednje epizode četvrte sezone i u kojoj ćemo napokon dobiti odgovore na pitanja o nestalom avionu i putnicima 828.

Druga po redu je također četvrta, ujedno i posljednja sezona serije “Never have i ever” u kojoj ćemo se smijati avanturama Devi Vishwakumar. Kao šećer na kraju mjeseca dolazi nam 3. sezona serije “The Witcher“, koja nije posljednja, ali je zadnja u kojoj glumi omiljeni Henry Cavill.

MANIFEST

Drugi dio četvrte sezone serije Manifest uskoro će sletjeti na Netflix i sadržavat će ukupno deset epizoda. Iako je serija trebala biti ukinuta nakon završetka treće sezone obožavatelji su napravili apel za nastavkom snimanja što je na kraju dovelo do snimanja posljednje sezone.

Snimanje drugog dijela četvrte sezone krenulo je u lipnju prošle godine, nakon što je u travnju završilo prikazivanje prvog dijela sezone. Kao i prethodnih sezona, snimanje posljednje sezone uglavnom se odvijalo u New Yorku.

Manifest finalna sezona
Foto: Netflix

Cal je očito ključ i jedini pokušaj da spasi čovječanstvo, a u isto vrijeme, Angelina je iz olupine izašla još moćnija nego prije. Nakon što je Angelina izazvala razornu vulkansku pukotinu, putnici se suočavaju sa strogim nadzorom u svijetu potaknutom mržnjom prema letu 828.

Više nisu slobodni rješavati vlastite pozive bez stalnog nadzora beskrupuloznog Registra 828. Tajanstvena nesreća donosi zlokobna upozorenja biblijskih razmjera koja će dodatno ugroziti egzistenciju svih putnika.

Manifest finalna sezona
Foto: Netflix

Dok Michaela tuguje zbog gubitka svog voljenog supruga Zekea, mora se udružiti sa svojom starom ljubavi Jaredom kako bi pronašli nove metode za istraživanje poziva. U međuvremenu, Ben i Saanvi pokušavaju surađivati s tijelima registra, što samo dovodi do strašnih rezultata za putnike.

NEVER HAVE I EVER

Nakon dvije sezone u kojima je studentica Sherman Oaksa Devi balansirala srednjoškolsku romansu i obiteljsku tugu, treća sezona fokusirana je na romansama s dvije velike simpatije – Paxtonom i novim likom Desom.

Never have I ever finalna sezona
Foto: Netflix

Do kraja sezone, Devi donosi dvije velike odluke: ostati u Sherman Oaksu sa svojim prijateljima i obitelji na zadnjoj godini i izgubiti nevinost s Benom, školskim rivalom koji joj je postao mogući ljubavnik.

Never have I ever finalna sezona
Foto: Netflix

Sezona završava tik prije nego što vidimo hoće li Devi i Ben otići “korak dalje“, ali nove epizode su već na putu i uskoro ćemo uživati u Devinoj posljednjoj godini srednje škole i posljednjoj sezoni Netflixovog hita.

THE WITCHER

Činjenicu da ćemo nakon dugo vremena moći pogledati novu sezonu kvari to što je to ujedno i posljednja rola Henryja Cavilla u ulozi Geralta.

U kratkom teaseru vidimo zabrinutog Henryja Cavilla koji osjeća strah u zraku, a osim njega vidimo Ciri i Yennifer koje također imaju puno razloga za brigu o budućnosti.

The Witcher treca sezona
Foto: Netflix

Kao i dosta popularnih naslova, tako je i serija “The Witcher” razlomljena u dva komada, od kojih prvi dio gledamo 29. lipnja, dok ćemo za ostatak morati pričekati do 27. srpnja.

Kao što smo rekli, treća sezona predstavlja gorko-slatku pilulu za sve obožavatelje jer je već dosta dugo poznato da je ovo njegova posljednja uloga Geralta. Liam Hemsworth trebao bi zamijeniti Cavilla u četvrtoj sezoni, ali još je prerano zaključivati koliko će se dobro snaći.

The Witcher treca sezona
Foto: Netflix

Sve u svemu čeka nas uzbudljiv mjesec u kojem se veselimo novim sezonama Netflix serija.