Promo

3 neizostavna koraka svake beauty rutine

PR 28. srpnja 2019.

Putovnica u ruci, FOREO LUNA go u kozmetičkoj torbici– spremni ste za bezbrižan odmor!

Prije putovanja, često kupujemo stvari koje nam na udaljenoj destinaciji mogu zatrebati, od razno raznih krpica do kozmetike. Kada ste odradili sve stavke s ljetne shopping liste, na red dolazi onaj osjećaj iščekivanja prvog dana zasluženog odmora.

Preostao je „lakši“ dio posla – pakiranje! Iskustvo vas je do sada naučilo kako pakiranje zahtjeva dobru organizaciju kako ne biste (opet) ponijeli previše stvari. I dok razmišljate je li vam potrebna još jedna haljina ili ležeran topić ne zaboravite na najvažniju stavku, a to su proizvodi za njegu. FOREO vas savjetuje s tri neizostavna koraka svake beauty rutine, pogotovo za vrijeme godišnjeg odmora.

ČIŠĆENJE

Čisto lice prvi je korak zdravog i blistavog tena. Nečistoće na vašem licu apsorbiraju prirodnu svjetlost te daju umoran i ispijeni izgled. FOREO LUNA go savršena je četkica od silikona čije T-Sonic pulsacije uklanjaju prljavštinu, masnoće i ostatke šminke iz pora. LUNA go savršen je dodatak vašoj kozmetičkoj torbici na svakom putovanju, malena izvana, pa ne morate brinuti oko mjesta u vašoj prtljazi, ali snažna iznutra omogućuju dubinsko, a opet nježno čišćenje i anti-aging masažu vaše kože.

 

HIDRATACIJA

Hidratacija je bitna izvana i iznutra. Pijte što više vode, pogotovo ako provodite vaš godišnji na kilometarskim pješčanim ili stjenovitim plažama te koristite hidratantni proizvod prilagođen vašem tipu kože dva puta na dan.

ZAŠTITA

Sunčane naočale, šešir te krema sa zaštitnim faktorom, tri su heroja vaše kože za vrijeme ljetnih dana. Prilagodite naočale i šešir svom stilu i pretvorite se glamuroznu divu, a mnogobrojne kreme s efektom samotamnjenja dati će vašoj koži savršeni osunčani izgled, čak i bez izlaganja štetnim UVA i UVB zrakama.

Uživajte u ljetnim danima i zasluženom godišnjem te odaberite LUNA go uređaj, od danas dostupan u odabranim BIPA poslovnicama širom Hrvatske. Uz LUNU go, dostupan je i LUNA play plus uređaj, uređaj za čišćenje lica koji uklanja sve nečistoće koje mogu uzrokovati nesavršenosti na vašem tenu, pogotovo za vrijeme ljetnih dana, a istovremeno je nježan prema koži. Samo 1 minuta dnevno dovoljna je za svježiji, čišći i ujednačeni ten. Prije nego što spakirate kovčege i bacite sidro, požurite u najbližu BIPA poslovnicu po vaš FOREO uređaj.

LUNA go dostupan je u četiri boje za četiri tipa kože: normalna, mješovita, masna i osjetljiva po maloprodajnoj cijeni od 699,00 kn. LUNA play plus dostupan je u 4 boje: Fuchsia, Midnight, Mint i Sunflower yellow po maloprodajnoj cijeni od 349,00 kn.