Astro

3 horoskopska znaka kojima će 2020. biti puna stresa

Engineer 14. siječnja 2020.

Saznaj da li se tvoj znak našao među njima

Ne možemo poreći da život ponekad može biti neugodan s nizom stresnih situacija – od pokušaja da uravnotežite vaš posao i osobni život do tijesnih rokova i pronalaska vremena za obitelj i prijatelje.

No kada je u pitanju rješavanje stresa postoje određeni znakovi zodijaka koji se moraju više potruditi da ga izbjegnu.

Budući da zvijezde diktiraju načine na koje se borimo s negativnim emocijama neki znakovi lako izlaze na kraj sa stresom, dok ga drugi vide kao bezizlaznu situaciju iz koje nema izlaza.

Pročitajte da bi saznali hoće li za vas ovo biti stresna godina ili su vam zvijezde naklonjene.

Ne brinite, ako ste se našli među ova tri znaka zodijaka navodimo i načine na koji stres možete riješiti

1) DJEVICA

O da, klasika! Osoba koja stalno previše razmišlja mora biti na vrhu naše liste. Budući da ste Djevica sigurno ste upoznati s činjenicom da se brinete više od drugih i da vam je empatija stalno na maksimumu. Djevica je klasičan primjer onoga što se dogodi kada zagrizete više no što možete prožvakati. Imate običaj preuzeti odgovornost za sve oko sebe, od svojih suradnika, prijatelja, članova obitelji, pa čak i za svoju bolju polovicu. Kao rezultat toga vrlo brzo “pregorite” i nagomilate si problema više no što ih možete riješiti.

Umjesto da se prihvatite svega što vam dođe pod ruku naučite birati ono što možete ostvariti s obzirom na svoje mogućnosti. Pronađite mjesto na kojem ćete se svakodnevno moći opustiti bez da vas itko smeta ili okupira svojim problemima

2) RAK

Ako spadate u ovaj horoskopski znak vjerojatno ste vrlo osjetljivi, čak i ako tvrdite drugačije. Brzo planete kada branite svoje stavove, ali još brže se povučete u svoju školjku kada zbog vaših stavova dođe do problema. Upravo su takve stvari najveći izvor vašeg stresa.

Budući da ste osoba koja voli vrijeme provoditi u udobnosti svog doma, boravak u sobi bez ikoga obnavlja vašu energiju. Također možete isprobati meditaciju kako biste smirili živce i usredotočili se na sadašnjost.

3) RIBE

Ribe su jedan od onih znakova koje vole svoju privatnost i lako se naljute kada ju netko pokuša narušiti. Ne volite slušati kada se priča o vašem privatnom životu i grozite se situacija u kojima morate pričati o sebi. Kao rezultat toga, teško se otvarate ljudima i rijetko ih puštate u svoj život. Iako nekom ovo ne predstavlja stresnu situacija ona za ribe djeluje izuzetno neugodno.

Morate se odreći svog tvrdog stava i naučiti vjerovati zvijezdama i ljudima oko sebe. Smiješno je koliko brzo se stvari mogu okrenuti za vas ako krenete s malim koracima povjerenja.