Astro

3 horoskopska znaka koji uvijek kasne!

Engineer 19. kolovoza 2019.

Svi mi ponekad zakasnimo, ali za ova 3 horoskopska znaka možemo reći da im je kašnjenje u krvi

Uvijek kasne! Nije važno krenu li sat vremena ili pet minuta prije početka sastanka – uvijek će biti osobe koje kasne. Kašnjenje im je sasvim normalna stvar i nemaju pritiska kada kasne 10 minuta ili sat vremena.

Danas morate biti čarobnjak kako bi vremenski uskladili obaveze i ponekad nam fali 5 sati u danu da bi sve stigli. No unatoč vremenu koje leti brzinom svjetlosti tu su i karakteri nekih ljudi koji im jednostavno ne dopuštaju da bilo gdje dođu na vrijeme. Osim neorganiziranosti koja vlada nekim ljudima postoje i situacije gdje zvijezde uveliko utječu na to kako osoba raspolaže vremenom.

Ako se vaše navike kašnjenja poklope s astrološkim znakovima kojima vlada loša organizacija vremena dobijemo osobu s kojom se malo tko voli nalaziti. Ne govorimo o 15 minutnom kašnjenju, već kašnjenju od sat vremena i više.

Ove osobe nemaju previše kajanja zbog svog kašnjenja, ponekad niti ne kažu razlog zbog kojeg kasne, a ako ga i imaju obično je besmislen. Neki znakovi zodijaka jednostavno su takvi i teško se mogu promijeniti, a svoje kašnjenje ne vide kao problem.

Svi mi ponekad zakasnimo, ali za ova 3 horoskopska znaka možemo reći da im je kašnjenje u krvi:

1) OVAN

Život Ovna je turbulentan i stalno se nešto događa. Ako ikad zavirite u planer Ovna, on je prepun sastanaka, kozmetičkih termina, kava s prijateljima… Kad govori o tome koliko je zauzet, on ne laže. Zvuči iscrpljujuće samo razmišljajući o tome kako sve to stignu, ali nekako, oni to uspijevaju.

Ono što Ovan (nekim čudom) uspijeva je to da ima vremena za prijatelje i neće se izgubiti u svojim obavezama. Kada Ovnu predložite piće nemojte se čuditi kada izvadi svoj rokovnik i krene tražiti slobodan termin. Ovan će uvijek zakasniti, ali on će vam to najaviti, ispričavat se zbog kašnjenja, kupiti čokoladu…

Iako će ispuniti sve svoje dnevne obaveze, Ovan će stalno biti pola sata sporiji stoga mu nemojte zamjeriti kada kasni. On za to sigurno ima dobar razlog.

2) STRIJELAC

Strijelac živi život onako kako želi i ne voli da ga veže tehnologija ili još gore, sat! Strijelac se ne želi dodatno opterećivati samo zato što sat govori da treba požuriti. Najčešća fraza u rječniku Strijelca vjerojatno je nešto slično kao: “Vidjet ću hoću li stići.”

Ovu neobuzdanu osobnost sjajno je imati sa sobom na odmoru i negdje gdje nema pritiska, ali kada je riječ o obavezama nije baš idealan partner. Ako Strijelcu prigovorite zbog kašnjenja on će vas odmah napasti i početi izvlačiti vaše mane.

Najbolje se osjeća kada je sam svoj gazda, a rad od kuće je ono što svaki Strijelac želi. Upravljati Strijelcem i njegovim vremenom je nemoguća misija.

3) RAK

Rak je tip osobe koji će postaviti 10 alarma, pripremiti odjeću i stvari noć prije i opet će zakasniti. Mora postojati nešto pogrešno u vremensko-prostornom kontinuumu, jer koliko god se trudili, Rakovi ne mogu stići nigdje na vrijeme.

Pritisak da se negdje pojavi na vrijeme previše je za Raka, a nije mu rijetkost uopće se ne pojaviti ako osjeti da će zakasniti. Raku bi najviše odgovarao svijet bez planiranja, ali nažalost danas je vrijeme novac.

Uvijek imajte ovo na umu – Rak definitivno pokušava i trudi se, ali ponekad, žureći po svom stanu tražeći odgovarajuće cipele i telefon jednostavno se izgubi.