Astro

3 horoskopska znaka koje šarmantna Vaga najviše privlači

Krešimir Šustić 02. listopada 2020.

Saznajte koji znakovi zodijaka najlakše padaju na ovaj izuzetno inteligentan znak zodijaka

Trenutno se nalazimo u razdoblju vladavine šarmantne Vage, koje nas podsjeća da postupamo u skladu s vlastitim unutrašnjim bićem i prepoznamo ono što se čini ispravnim i pogrešnim prema vlastitom kompasu.

One su tip osobe koja posjeduje određeni sjaj i svi to primijećuju, a često su lijepe poput božice Venere, koja vlada ovim izuzetno inteligentnim zračnim znakom zodijaka.

Jednom kad ih ljudi upoznaju, ne mogu se ne zaljubiti, a tri horoskopska znaka koje Vaga najviše privlači donosimo u nastavku.

Ovan

Suprotnosti se uvijek privlače u astrologiji, zbog čega je Ovan na vrhu liste horoskopskih znakova koje otvorena i pristupačna Vaga najviše privlači.

Vaga se bavi romantikom, dok je Ovan strast i želja, stoga spajanje ove dvije energije rezultira lijepim odnosom u kojem svaki partner smije biti jedinstven pojedinac.

Bik

Na prvi pogled ovdje nema puno očite kompatibilnosti, ali to spajanje se svodi na zajednički nazivnik koji je u ovom slučaju Venera.

Bik je daleko od plitkog, ali oni cijene fizički privlačnu osobu poput Vage koja se trudi izgledati dobro i živjeti živahno, što poput magneta privlači Bikovu pažnju.

Vodenjak

Vaga i Vodenjak su oboje zračni znakovi zodijaka, pa se slobodno može reći da imaju većinu zajedničkih stvari koje ih privlače.

Oboje su intelektualci, vole druženje i cijene komunikaciju u svojim vezama, privlače ih otmjene stvari, humanitarni su i imaju snažan osjećaj za pravdu.