Astro

3 horoskopska znaka koja će najvjerojatnije izgorjeti na plaži

Daria Lovrić 07. srpnja 2023.

Sunce i plaža dobitna su kombinacija, ali ne za sve horoskopske znakove...

Ljetni mjeseci su period za maksimalno uživanje u životu i raznim aktivnostima. Ljetni godišnji odmor najčešće provodimo na morskoj destinaciji uživajući na plaži.

Jarko sunce, kristalno čisto more, pijesak pod nogama, šum valova i miris soli dobitna su kombinacija i pravi mali raj na zemlji – međutim ne za svakoga.

Neki horoskopski znakovi radi svojih karakternih osobina imaju najveću šansu izgorjeti na plaži i vrlo lako im se godišnji odmor iz snova može pretvoriti u godišnji odmor iz pakla.

Vatreni horoskopski znakovi, kako im i samo ime govori, ovog su puta sigurni i ne moraju se bojati opeklina

Rak

Rakovi su poznate spavalice. Oni mogu spavati po cijele dane s prekidima i još 12 sati u komadu. Jako su emocionalni, što ih dodatno psihički iscrpljuje, stoga im je potreban popodnevni odmor češće nego drugima.

Kada spojimo brčkanje, plivanje, iscrpljujuće sunce, večernje ljetne izlaske i prirodne karakteristike raka, dobili smo pobjednika. Rak će vrlo vjerojatno zaspati na plaži i ako nema pored sebe nekoga od ekipe tko će ga probuditi na vrijeme, mogao bi zadobiti opekline od sunca.

Djevica

Djevice imaju vrlo čudan odnos s financijama. Vrlo im je teško dati novce za nešto što ne smatraju potrebnim. Nisu samo pažljive pri trošenju i štednji nego vrlo često kritiziraju i druge ljude te njihove troškove koje smatraju nepotrebnim. Uvijek vode računa o svojim troškovima i pokušavaju što više uštedjeti.

Vrlo je vjerojatno da djevica nikada neće „baciti“ novce na suncobran na plaži ili za vrijeme najjačeg sunca provesti nekoliko sati u obližnjem bircu. Jedna cuga možda, dvije – nepotreban trošak. Dok ostatak društva ispija koktele, ona će bez suncobrana ležati na plaži s par istomišljenika.

Bik

Bik je jedan od horoskopskih znakova koji su najpoznatiji po uživanju u životu, hrani i piću. Rođeni hedonisti ponekad nemaju mjeru i znaju pretjerati u svim ljepotama koje im život pruža. „Što više, to bolje“ – njihov je životni moto, što nije uvijek dobro.

Ludi provod tijekom ljetnih praznika bikovima počinje već od ranog jutra i može im se dogoditi da su u podne već pretjerali s koktelom više. Misleći da je otporan na čari alkohola, već ga oko 13 sati možete pronaći kako spava na jakom suncu. Ako pored sebe nema neki ekstra razuman horoskopski znak mogao bi se cijelu noć mazati jogurtom.