FOTO by Zara

Moda

3 ekstravagantne svilene haljine iz Zare za najvažnije svečanosti!

Viktoria Mikulić 03. kolovoza 2021.

Prepune stylish uzoraka, a istodobno opuštene i prozračne...

Kad se samo sjetimo vremena u kojem smo morali po elegantnu haljinu ići izvan Hrvatske, ili je šivati kod poznatog krojača, ne bi li ispala baš onako kako smo zamišljali?

Ponekad nam je u glavi bila jedna ideja, no nigdje nismo pronašli takav materijal i na kraju nismo mogli dobiti ono o čemu sanjamo. Danas je totalno drugačija situacija. Više ni ne moramo razmišljati unaprijed jer nam poznati brendovi na dnevnoj bazi serviraju tolike novitete, da je veoma lako pronaći ono čemu težimo.

1.399,00 kuna

Još jedna prednost su cijene. Kolekcije high street brendova su znatno povoljnije od nekih kultnih robnih marki, a njihove su kreacije gotovo identičnog dizajna. Sreća pa više ne moramo potrošiti čitavu ušteđevinu da bismo uz sebe imali haljinu kakvu priželjkujemo.

Također, veseli nas mogućnost online shoppinga. Iako i dalje smatramo da je za neko važno događanje puno bolje uživo isprobati odjevnu kombinaciju, ponekad jednostavno volimo kupovati iz udobnosti vlastitog doma pomoću vodiča o veličinama.

899,90 kuna

Ako je danas zbog nečega lijepo živjeti onda je to zbog mode koja nam dopušta da budemo ono što jesmo, koja nas potiče da pokažemo svoj individualan stil…

Zara nas svaki tjedan počasti s nekoliko novih odjevnih predmeta, obuće ili accessoriesa. Budući da smo u potrazi za nešto profinjenijim primjercima, odmah smo primijetili njihove nove svilene haljine u mini i midi izdanju.

Opuštene i lagane, u nijednom nas trenutku neće opterećivati dok ćemo istodobno izgledati atraktivno. Jedna dolazi s V izrezom, dok su druge dvije na jedno rame. Ona u mini izdanju izgleda kao dva dijela, odnosno kao suknja i top. Iako dolaze u nekoliko boja i s raznovrsnim uzorcima, svi se u potpunosti nadopunjuju.

1.399,00 kuna

Ako ste gošća na vjenčanju ili prisustvujete nekoj drugoj važnoj prilici, ove su haljine dostojne takvih događaja.

Ono što nam se posebno kod njih sviđa, što se ovisno o prigodi i obući uz koju ih kombinirate, u trenu pretvaraju iz glamuroznog komada u jednostavan ljetni outfit. Uz natikače ili espadrille, bez problema ih možete nositi dok šetate Jadranskom obalom.