FOTO by PR

Ljepota

3 brze vježbe koje će spržiti kalorije i otopiti masti s trbuha!

PR 16. travnja 2021.

Borna Dobrić | Online fitness trener za žene, PN1 Nutrition Coach

Je li ti se već dogodilo da si negdje na akciji kupila tajice za trening, prostirku i bućice jer si u tom trenutku bila motivirana za napredak?

Ako si slična većini žena onda si se vjerojatno kvalitetno opremila, ali sada ta oprema stoji u nekom kutku kuće i skuplja prašinu već mjesecima.

Sigurno se tu i tamo u tebi pojavi tračak motivacije za promjenom.

Sigurno će se i pojavljivati sve češće i jače sada kada si svjesna da je do ljeta ostalo manje od 90 dana.

Sigurno želiš ovo ljeto biti spremna!

Već znaš kako je za kvalitetno topljenje masti potrebno redovito odrađivati trening, ali i posložiti prehranu za mršavljenje. Nažalost, jedno bez drugog ne ide…

Srećom za tebe, unutar članka ću ti objasniti 3 brze vježbe koje će spržiti kalorije i pomoći ti otopiti masti.

Kako mi je stvarno stalo do tvog napretka i želje da ljeto dočekaš u najboljoj formi, poklonit ću ti i BESPLATAN vodič „3 tajne brzog mršavljenja bez praćenja kalorija“ koji će pokriti sve što je važno u vezi prehrane.

Ali… Molim te budi strpljiva i pažljivo čitaj svaku rečenicu prije nego što preuzmeš poklon s kraja članka!

Evo 3 vježbe koje su mi se u radu s klijenticama pokazale kao najefikasnije. + VIDEO PRIKAZ IZVEDBE.

#1 Vježba: Goblet čučanj s torbom

Unutar gore priloženog videa ćeš pronaći kako prilagoditi ovu vježbu izvođenju kod kuće s pravilnom formom. Ako je odradiš potpuno pravilno trebala bi osjetiti mišiće cijelog donjeg dijela tijela. Moguće je da ćeš nakon prve izvedbe dobiti upalu kvadricepsa, zadnje lože, gluteusa i listova. Prvi trening pokušaj odraditi čučanj samo s jednom bocom vode ili torbom u kojoj su knjige.

Pokušaj ciljati na 3 serije po 15 ponavljanja. Jednom kada ti ova vježba postane prejednostavna važno je da povećavaš kilažu s kojom radiš. To može biti ruksak s knjigama, teže boce vode ili možda nešto od opreme koju već imaš kod kuće (samo obriši prašinu prije).

#2 Vježba: Glute Bridge s opterećenjem

Za ovu vježbu će ti odlično doći prostirka na koju možeš leći. Ako je nemaš, odradi ovu vježbu na tapetu. Ovo je vježba koja će primarno pogoditi mišiće gluteusa (guzice), trbušnjaka ali možda osjetiš i donji dio leđa. Gluteus je danas sve neaktivniji i ova vježba će ti pomoći „probuditi ga“.

Ovdje isto ciljaj na 3 serije po 15 ponavljanja s pravilnom formom izvođenja. Kada ti to postane prelagano pokušaj raditi pauzu od 3 sekunde u gornjem položaju na svakom ponavljanju. Ako je i to prejednostavno onda dodaj na sebe još nekakvo opterećenje.

#3 Vježba: Elbow Plank

Sigurno si već prije odrađivala neku vrstu planka. Moja najdraža verzija koju koristim i u radu s klijenticama je Elbow Plank čiju izvedbu možeš vidjeti na gornjem videu. Vjerojatno ćeš se početi tresti nakon nekog vremena ako dugo nisi radila ovu vježbu, ali svakako će ti se isplatiti.

Ovdje isto radiš 3 serije sa svojim maksimalnim vremenom (Pazi da ne padneš na nos). Plank će te sigurno dokrajčiti i istjerati znoj na čelo.

VAŽNO: Dodatne upute za cijeli trening

Trebaš znati kako pravi rezultati dolaze iz konstantog napretka na treningu. Jako je bitno da svaki trening pokušaš odraditi jedno ili više ponavljanja s pravilnom formom. Cilj je da ti trening uvijek bude težak i da se namučiš za njegovo odrađivanje. Jednom kada dostigneš neke veće brojke ponavljanja tada dodaješ opterećenje. To može biti nešto od gore navedenog poput bućica, rastezljivih traka, ruksaka s knjigama, boca vode i sličnog. Osim toga, mogu ti pomoći pauze od nekoliko sekundi u najtežem dijelu pokreta.

Sada imaš sve upute za kvalitetno odrađivanje treninga. Vrijeme je da ti objasnim o kojem se točno poklonu radi…

BESPLATAN VODIČ: 3 tajne brzog mršavljenja bez praćenja kalorija

Ako si žena koja želi spržiti višak kilograma i otopiti masti onda će ti ovaj vodič definitivno pomoći. Tu ćeš dobiti sve savjete koje možeš provoditi kroz idućih 7 dana i ostvariti napredak. Osim toga, dobit ćeš i savjet iz Precision Nutrition edukacije u koju sam uložio preko 1200$ i on se koristi u radu s preko 150 tisuća ljudi (dajem ti ga BESPLATNO)!

Putem LINKA možeš besplatno preuzeti vodič!

Požuri jer ovaj vodič dijelim samo do kraja ovog tjedna… I da, pošalji link prijateljici kojoj će isto biti potreban!