FOTO by PR

Elegant

3, 2, 1…Zlatarna Dodić daruje! Jednim klikom do vrijedne nagrade!

PR 22. listopada 2021.

Počastite se nakitom koji ste odavno htjeli ili razveselite najmilije istančanim komadima koji će ostati kao vječna uspomena...

U životu postoje ljudi kojima bismo dali sve, što zbilja dokazujemo za određene posebne prigode. Završetak fakulteta, zaruke, Valentinovo, blagdani, vjenčanja, krstitke ili jubilarni rođendani samo su neki od onih posebnih trenutaka koje ćemo zauvijek pamtiti.

Upravo zato ima smisla da želimo imati komad nakita koji bi nas s vremena na vrijeme podsjetio na ljubav i toplinu naših najmilijih. Međutim, život je jedan i brzo prolazi.

Ne trebamo čekati na velike svečane prigode kako bismo poklonili sebi ili dragoj osobi lijepi komad zlatnog ili srebrnog nakita. Uz svo sivilo i stres našeg užurbanog svakodnevnog života, trebamo se sjetiti nekih jednostavnijih hedonističkih vremena u kojima smo opušteno uživali.

Upravo zato vas pozivamo da ovog vikenda iskoristite fantastičnu priliku u Zlatarni Dodić! Sve kolekcije Zlatarne Dodić odlikuje spoj moderne elegancije i ženstvenosti.

Sadržana od mnoštva zlatnih i srebrnih komada inspiriranih trendovima svjetskih zlatarnica, Zlatarna Dodić sugerira da je baš u svakoj prilici moguće ostaviti besprijekoran dojam i izgledati elegantno.

Od danas, 22. listopada pa do kraja vikenda, 24. listopada, isplati se zaviriti u web trgovinu Zlatarne Dodić, jer prijavom na Newsletter možete osigurati poklon bon u vrijednosti od 200 kuna koji je iskoristiv do kraja listopada!

Izmamite osmijeh dragoj osobi ili počastite sami sebe komadom nakita, kako bi barem nakratko ovo tmurno vrijeme poprimilo vedre boje vašeg raspoloženja.

Uživajte u shoppingu dobrodošlice i raskošnom asortimanu Zlatarne Dodić koji nikada nije izgledao sofisticiranije.