FOTO by Instagram

Film

3,2,1…Sutra ujutro kreće prikazivanje 5. sezone omiljenih pljačkaša u crvenom!

admin 02. rujna 2021.

Napetost raste! Što rade glavni glumci na društvenim mrežama uoči početka...

Još uvijek vijećamo hoćemo li sutra doći na posao ili ćemo uzeti slobodan dan, a razlog je naravno dolazak posljednje sezone serije La Casa de Papel na Netflix. Srećom pa imamo cijeli vikend pred sobom. Sutra u 10 sati ujutro bit će dostupan prvi dio 5 sezone, a najveća muka bit će dočekati drugi dio, čiji točan termin prikazivanja još nije poznat.

Ono što je poznato da nas očekuje turbulentna peta sezona, a ako u obzir uzmemo da smo ju čekali skoro godinu i pol dana onda je jasno da je uzbuđenje na vrhuncu.

Foto: IMDb

Prisjetimo se, posljednja sezona završila je tako što se Profesorov plan našao pred najvećim iskušenjem. Bez obzira što se bandi priključila policajka Raquel Murillo kodnog imena Lisbon, problemi nastaju kada inspektorica Alicia Sierra pronađe Profesorovo tajno skrovište.

Foto: IMDb

Osim što se zna termin prikazivanja prvih pola epizoda poznata su i njihova imena:

  • Epizoda 1 – End of the Road
  • Epizoda 2 – Do you believe in reincarnation?
  • Epizoda 3 – Welcome to the Life Show
  • Epizoda – Your place in heaven
  • Epizoda 5 – Living Many Life

Svatko od glumaca na svoj je način obilježio početak emitiranja posljednje sezone, ali najemotivniji među njima bio je Álvaro Morte – Profesor. U jednom razgovoru izjavio je da je na zadnji dan snimanja plakao kao mala beba.

Kada bih morao odabrati najbolju stvar koja mi se dogodila za vrijeme snimanja ove serije onda je to ekipa koju sam upoznao i koja je prerasla iz kolega u obitelj. Od početka smo znali da će realizacija ovako velike serije biti izuzetno teška, ali svaki član dao je sve od sebe kako bi kompletna ideja bila realizirana. Produkcija serija u Španjolskoj bila je izuzetno izazovna, ali osjećaj zajedništva i ekipa poput dobro podmazane mašine stvari su zbog kojih je na kraju sve ispalo odlično. Bilo je ovo predivno iskustvo koje ću pamtiti čitav život.” – izjavio je Álvaro Morte

Jučer je Álvaro Morte na svom Instagram profilu objavio fotografije sa svojim kolegama s opisom: “Vidimo se u petak?”

Darko Perić, aka Helsinki, na svom je Instagramu objavio scenu sa snimanja koja bi nas možda trebala zabrinuti, ali tek ćemo sutra saznati o čemu je zapravo riječ. 

Pedro Alonso, aka Berlin, postavio je sliku s našim glumcem Lukom Perošom s natpisom “Ovo je za ozbiljno“.

Itziar Ituño, aka Lisbon, postala je dio bande, a na svom je Instagramu postavila fotografiju u kojem predvodi korak ispred Tokio i Palerma.

Úrsula Corberó, aka Tokio, ovo ljeto provela je u petoj brzini budući da je osim Netflixove serije sudjelovala i u snimanju filma “Snake Eyes” te kao model na naslovnoj stranici španjolskog Voguea.

Kako možemo vidjeti svi su nestrpljivi, još nas manje od 24 sati dijeli do početka i nadamo se da će prvih pet epizoda opravdati sva naša očekivanja.