FOTO by River Island

Moda

2u1 šal-hoodica u bež boji uklopit će se uz svaki zimski outfit!

Viktoria Mikulić 05. listopada 2022.

Pratit će vas tijekom svih zimskih putovanja…

Topla i ugodna za nošenje, nova šal-hoodica dolazi s potpisom River Islanda. U neutralnoj bež boji s lakoćom je možete iskombinirati uz mnoštvo drugih odjevnih predmeta.

River Island šal hoodica

FLUFFY ŠAL-HOODICA ZA NAJCOZY TRENUTKE

Tijekom hladnih zimskih dana, kada temperature dosegnu nulu, uz ovaj šal bit ćete ugrijani gdje god se nalazili, dok pijuckate kuhano vino s prijateljicom na Adventu, ispijate vruću čokoladicu s jačom polovicom ili šetate gradom s obitelji. Također, spasit će vas u svim onim situacijama kada naglo zapuše vjetar.

River Island šal hoodica

Šal-hoodicu možete nositi s omiljenim majicama, trenirkama, trapericama, zimskim kaputima, čizmama, jaknama ili prslucima. Osim što je praktičan odjevni predmet, također je i stylish modni dodatak koji zasigurno neće proći neprimjećeno, posebice uz fluffy krznene čizmice.

Ovaj mekani novitet napravljen je od poliestera, a osim kao šal i kapa, može vam poslužiti i kao jastuk ukoliko poželite odrijemati.

River Island šal hoodica

Njezina cijena iznosi £29.00 i savršen je poklon za Božić, ali i za neke druge prigode poput rođendana drage osobe ili godišnjice braka. Pronaći je možete na web trgovini River Island!