FOTO by Sisley

Moda

2u1! Ovaj Sisley accessories možete nositi i kao torbicu i kao ruksak!

Antonija Andabak 18. siječnja 2021.

Nude i mint zelena, najljepši su izbor iz palete pastelnih nijansi!

Torba možda i nije na vašoj listi modnih prioriteta u ovom trenu, ali ako se i dalje ne možete oteti dojmu da je to jedini komad za kojeg biste mogli izdvojiti i zadnju “paru”, čitajte dalje jer imamo pravu poslasticu za vas!

Torbice nam ovih dana i više nego ikada prije trebaju da pospremimo naš antibakterijski gel za ruke, masku za lice, hrpu ključeva s privjescima, mobitel i osnovni make up! Sezona jesen/zima 20/21, stavila je naglasak na klasične trendove koje ćete voljeti od trenutka kada accessories u obliku torbice postane dio vaše mikro kolekcije do još mnogo vremena ispred vas.

Uzmete li svoj budžet u obzir i primijenite na ono što vam doista treba kada su modni dodaci u pitanju, to znači da ćete upravo uložiti u super torbu koja krije as u rukavu u vidu 2u1 modela torbe. To znači da ćete ovom investicijom dobiti popularnu bucket torbu i ruksak kao najpraktičniji modni dodatak ove sezone!

Sisley ruksak/bucket torba – 109,00£
Sisley ruksak/bucket torba – 109,00£

Sisley je nedavno među svoje novitete uvrstio ove dvije doista prekrasne torbe koje se, ovisno o vašem raspoloženju i preferencijama, od torbe na ramenu pretvaraju u ruksak koji će divno pristajati bilo kojem vašem outfitu i to ne samo zbog ovog interesantnog 2u1 dizajna, nego i eye catching pastelnih nijansi koje se ove zime nose više no ikada!

Sisley ruksak/bucket torba – 109,00£
Sisley ruksak/bucket torba – 109,00£

Nude, koja pomalo vuče i na pastelno rozu te mint zelena više nije rezervirana samo za proljetne i ljetne periode, već su se našle na listi najpoželjnijih nijansi za cijelu godinu!

Za ovaj ćete zanimljiv modni dodatak izdvojiti cijenu svojstvenu Sisley brendu, točnije, 920 kuna, a možete ga naručiti na službenom web shopu spomenutog brenda.