FOTO by uncommongoods.com

Dom

2u1! Ova se drvena tote torba za nošenje vina u trenu pretvara u stol za piknik!

Antonija Andabak 15. lipnja 2020.

Uz ovaj neizostavni accessories za piknik, jedva čekamo vikend u prirodi!

Krajnje je vrijeme za zabavne aktivnosti u prirodi poput šetanja, bicikliranja, rolanja ili ono što je svima zajedničko i omiljeno: druženje uz dobru papicu i piće u prirodnom okruženju!

I dok piknik može izgledati pomalo drugačije ove godine, to i dalje ne znači da ne možete izvući najbolje od njega. Srećom, na tržištu se pojavilo rješenje naših problema, a to je vječito pitanje gdje spremiti sve stvari za piknik, a da se ništa ne razbije.

Odgovor leži u elegantnoj drvenoj tote torbi koji piknik čini toliko jednostavnijim! Riječ je zapravo o 2u1 proizvodu koji ne samo da osigurava dovoljno mjesta za vino, čaše, sendviče i slastice, već se za tren oka rastvara u piknik stolić na kojem možete servirati sve što ste ponijeli!

Napravljen od trešnjinog drveta, ova ručno izrađena tote torba učinit će transport ića i pića mnogo lakšim do vaše destinacija. Pozitivna strana ovog piknik stolića jest prilagođavanje različitim terenima pa će tako stabilno stajati na travnatoj ili pješčanoj površini.

Još jedna prednost tote torbe jest mogućnost personalizacije gdje pri narudžbi možete zahtijevati graviranje vaših inicijala, prezimena ili za vas posebnog datuma.

To je ujedno i savršen dar za primjerice novopečene mladence ili praktičan poklon za ljubitelje dobrog vina koji ujedno puno vremena provode u prirodi.

Ovu drvenu piknik torbu možete naručii na stranici uncommongoods.com po cijeni od oko 1.200 kn.