FOTO by Zara

Moda

2u1 modni dodatak: Zarine pastelne torbice za dnevni i večernji look!

Viktoria Šafranić 05. srpnja 2021.

Pastelno roza, žuta ili plava - koja je vaš favorit za ljetne dane?

Prilikom kupnje modnih dodataka, često je izgled glavna stavka zbog koje nam oči zacakle i koja nas namami na kupnju. Poznati brendovi stoga posebnu pažnju pridaju dizajnu jer znaju da im je to garancija za prodaju.

Ipak, nećemo kupiti nešto predivno, ako funkcionalnost ne ispunjava svoju svrhu. Tj. možda i hoćemo za određene prilike, no ukoliko je torbica premalena ili s nepodnošljivom kopčom te ima samo jedan pretinac, to bi nas definitivno moglo odvući od shoppinga.

Također, nismo spremni potrošiti čitavo bogatstvo, osim u slučaju da je riječ o renomiranom proizvođaču o čijem accessoriesu sanjamo odmalena.

Sve su to karakteristike zbog kojih možemo ili ne moramo kupiti torbu. I dok je netko mijenja jednom godišnje, drugima je svake sezone potrebna nova.

Srećom, Zara nam omogućuje da si iste priuštimo kroz svako godišnje doba, a novitet koji smo pronašli ispunjava svrhu.

Riječ je o modnom dodatku koji se može nositi na dva načina, odnosno o dvije torbice, koje se nalaze jedna unutar druge.

Dolazi u tri boje, pastelno žutoj, rozoj i plavoj, a sve ih krasi zlatni lanac. Kako bi je podigli na višu razinu, ovaj mini modni dodatak kreativan tim Zare smjestio je u prozirnu torbicu od vinila koja je odvojiva.

Možda nema puno pretinaca, no u svakom slučaju je praktična. Prozirnu verziju bismo iskoristili za dnevni look, a pastelne boje za noćne partyje. Cijena ovog 2u1 ljupkog modnog dodatka iznosi 179,90 kuna.

Praktična, cjenovno prihvatljiva, u skladu s najnovijim trendovima, tko je ne bi volio posjedovati?!