FOTO by Bonami

Dekor

2u1 kantice koje mogu poslužiti za zalijevanje i kao home dekor!

Viktoria Mikulić 28. ožujka 2024.

Osim što bismo s njima zalijevali biljke, također bismo ih upotpunili proljetnim cvijećem

Gotovo svako kućanstvo ima barem jednu pravu biljku, bilo na terasi, u dnevnom boravku ili u vrtu. Iako vam vrčevi, lonci pa čak i čaše mogu poslužiti za zalijevanje istih, kanta za zalijevanje to čini bolje, s manje nereda i znatno više stila ako dolazi u nekom trendi dizajnu.

Korištenje kante za zalijevanje biljaka štedi vas potrebe da se više puta vraćate do sudopera ili slavine. Najbolje kante za zalijevanje izrađene su od izdržljivih materijala, udobne su za držanje (čak i kad su pune) i mogu se pohvaliti dovoljno velikim kapacitetom za zalijevanje nekoliko vrsta biljaka.

Na web trgovini Bonami pronašli smo nekolicinu kantica za zalijevanje koje su toliko posebne da ih možete iskoristiti i kao dekorativnu stvarčicu uz dodatak suhog cvijeća i postaviti na bilo koje vidljivo mjesto u stanu ili kući.

Od pastelno rozih kantica s cvijećem do kantica u obliku patuljaka, vjerujemo da bi barem jedna od ovih krasotica mogla pronaći mjesto i na vašem travnjaku. U ponudi su plastične i metalne kantice, a na vama je da odaberete koja je prikladnija za vaše biljke.

Ako morate zalijevati više biljaka, naš savjet je odabrati što praktičniju kanticu, no svakako s većom zapremninom. U nastavku donosimo naše favorite:

Ove i još mnogo drugih primjeraka zajedno s njihovim cijenama možete pronaći na web trgovini bonami.hr!