FOTO by Emmezeta

Dekor

2u1! Emmezeta prodaje najljepše božićne šalice i vruću čokoladu!

Viktoria Šafranić 11. prosinca 2020.

Ako ne tražite puno ovih blagdana, onda je ova sitnica stvorena za vas...

Ulaskom u mjesec prosinac, svi mi zaljubljenici u Božić naprosto poludimo. Osim slušanja božićnih pjesama, blagdanskog maratona pred TV-om, ukrašavanja interijera i eksterijera u božićnom ruhu, tu su još neke stvarčice koje priželjkujemo.

Emmezeta je jedna od naših prvih postaja kada smo u potrazi za božićnim ornamentima, no kao što to inače biva, zaslijepljeni njihovim božanstvenim ambijentom, uvijek neplanirano kupimo još pregršt dodatnih proizvoda.

No jednostavno je nemoguće odoljeti kada na policama ugledamo cozy šalice s motivima Djeda Božićnjaka i kolačića, i odmah nam se javi slika u glavi kako bezbrižno ležimo ispod dekice uz kamin, lagano se njišemo u naslonjaču i ispijamo vruću čokoladu sa šlagom ili kakao sa sljezovim kolačićima.

O da, ništa nas nije moglo spriječiti da kupimo primjerke za cijelu obitelj, posebice jer po cijeni od 79,99 kuna ne dobivate samo šalicu, već i vrećicu s čokoladnim napitkom.

Ako i vi ovog vikenda želite uživati u ovakvoj šalici, uputite se u Emmezetu dok se ne rasprodaju, a ako vam nije hitno da je imate istog trena, šalicu možete naručiti i online.

Na vama je samo da odaberete jedan od detalja, a ako ste po horoskopu Vaga i vječno se dvoumite, naš savjet je uzeti oba.

U potpunosti se prepustite blagdanskom duhu, baš poput nas…