FOTO by Moschino

Moda

2u1 camel smeđa torbica iz Moschina spoj je balonera i kožne jakne!

Viktoria Mikulić 19. srpnja 2023.

Iako mnogo Moschinovih noviteta svrstavamo u rubriku bizar, ova torbica ipak zaslužuje počasno mjesto u rubrici moda!

Svijet Moschina ne poznaje granice, to smo dosad već nekolicinu puta imali priliku zaključiti. I dok nam neki njihovi noviteti oduzmu dah, o onim nekonvencionalnim zaista ne znamo što bismo mislili.

Posebno osebujni su njihovi modni dodaci poput torbica u obliku zemaljske kugle, kroasana, baguettera, telefona, pljoskice, kantice za plažu. Također, šokirali su nas cipelama u obliku flaminga (o da, i to postoji) koji izgleda baš poput kultnog napuhanca, kao i salonki s motivom Zekoslava Mrkve.

Nova Moschino torba – must have komad za jesenske dane!

No kao i za sve ostalo, tako i ovi artikli zasigurno imaju svoje kupce, neovisno o tome što većina dolazi s paprenom cijenom. Ima ljudi kojima nije teško izdvojiti bogatstvo samo kako bi se istaknuli iz mase. Tko voli, neka izvoli, no mi definitivno nismo u toj kategoriji.

Ipak, ovog puta pronašli smo accessories o čijoj kupnji čak ozbiljno razmišljamo, a riječ je o crossbody torbici bež boje koja podsjeća na baloner, ali i na kožnu jaknu. Bež baloner i kožna jakna najzastupljeniji su odjevni komadi u jesenske dane i nalaze se gotovo u svakom ormaru. S lakoćom ih spajamo uz mnoštvo outfita, stoga ne čudi što nam se svidjela i ova nude torbica koja bi mogla biti finalan touch našeg jesenskog looka, a koja je spoj kožne jakne i balonera.

Ova „bikerska“ torba od gabardina dolazi  s trench detaljima. Izgleda totalno cool i dovoljno je prostrana da u nju uvrstite sve one uobičajene stvarčice poput mobitela, ključeva, novčanika i ruža za usne. Nažalost, nakon što smo vidjeli cijenu prošla nas je želja za kupnjom, no ako vi imate viška novaca i volje, ovu torbicu možete naručiti po cijeni od 1.245,00 eura.