FOTO by nextdirect.com/hr

Dekor

2u1: Biskvitni kolačić i kava na uskršnje jutro!

Viktoria Mikulić 15. travnja 2022.

Ova šalica u obliku zečića s džepićem za keksić nešto je najslađe što smo vidjeli ovih blagdana…

Zakoračili smo u drugu polovicu Velikog tjedna što znači samo jedno: pripreme za najvažniji katolički blagdan u punom su jeku. Mnogi su već zasukali rukave i krenuli s ukrašavanjem doma i spremanjem omiljenih uskršnjih delicija. Kroz naša četiri zida prolazi miris pince, kuhanih jaja, šunkice i tradicionalnih kolača.

Kako bismo sve to uspjeli odradi kako treba, važno je da barem jutra provedemo u miru, uz okus omiljene kave. Uz šalicu koju smo pronašli na Nextu bit ćete svježi od jutra do večeri, ako iz nje ispijete svoj prvi jutarnji napitak. Kofein je još slađi uz motiv šarmantnog zečića, a ono što ovu šalicu čini još dražesnijom je džepčić za biskvitni kolačić.

Neka vas prva jutarnja kava podsjeti da je u redu imati vrijeme za sebe. Ako je za vas to onih pola sata u zoru dok još svi spavaju, naš savjet je sjesti na terasu u omiljen naslonjač ili ljuljačku, promatrati proljetno cvijeće i u potpunosti se opustiti.

Na uskršnje jutro ćemo posebno uživati u svakom gutljaju, znajući da je sve što smo trebali odraditi iza nas. Ako smatrate da je vrijeme da svoju najdražu šalicu zamijenite novom, onda bi definitivno ovaj zečić mogao ući u uži krug.

Cijena šalice koju smo pronašli na Nextu iznosi 61,00 kuna, a naručiti je možete putem LINKA!