2Cellos u glavnoj ulozi na snimanju s.Oliver božićne kampanje!

Viktoria Šafranić 17. prosinca 2017.

Zavirite iza kulisa snimanja nove kampanje poznatog brenda u suradnji s proslavljenim glazbenicima!

Kampanja je nastala u minimalistički i elegantno uređenom prostoru u koji su se savršeno uklopili moderni i sofisticirani s.Oliver lookovi.

S.Oliver u ovoj kampanji prezentira odjeću za suvremenog muškarca istančanog stila koji vodi izgledati uglađeno, s detaljima koji naglašavaju njegovu osobnost. Upravo takvog muškarca predstavljaju poznati glazbenici Stjepan Hauser i Luka Šulić, čiji je svjetski uspjeh najbolji dokaz njihove jedinstvenosti, samouvjerenosti i talenta.

“Nakon iznimno uspješne prošle kampanje, nastavljamo suradnju s 2Cellos koji zaista žive s.Oliver stil. Moderna elegancija koju oni s lakoćom pokazuju na nastupima diljem svijeta je esencija s.Oliver BLACK LABEL branda. S druge strane, jako je lako i ugodno s njima raditi jer je na snimanjima uvijek zabavna atmosfera”, rekla je Maja Arsenovič, country managerica s.Olivera.

Ove sezone s.Oliver BLACK LABEL naglasak stavlja na odijela koja više nisu rezervirana samo za poslovne prilike već se nose u svakodnevnim kombinacijama. Kombiniranje različitih tkanina i uzoraka jedan je od ključnih motiva ove kolekcije. Pletivo i jersey ide u kombinaciji s pamukom, a odijela su od fine vune idealne za hladne zimske dane. Od boja dominiraju plava i smeđa u različitim nijansama, kao i siva.

Svjetski poznati glazbenici Stjepan Hauser i Luka Šulić i ovog su puta savršeno utjelovili s.Oliver muškarca. “Sjajna je atmosfera uvijek na snimanjima s.Oliver kampanje tako da smo se opustili i zabavili. Nama je bitno kako izgledamo na koncertima jer to je uvijek malo elegantniji look i zato biramo s.Oliver odijela koja imaju moderne krojeve savršeno uklopljene u svevremensku eleganciju. A u slobodno vrijeme volimo casual komade koji odlično izgledaju, moderni su i stylish”, ispričali su Stjepan Hauser i Luka Šulić svoje dojmove.

 

s.Oliver božićna kampanja dolazi u najbolje vrijeme pred sezonu blagdanskih partyja i domjenaka kad svaki muškarac želi izgledati uglađeno i elegantno.