25 prelijepih Artdeco lakova za nokte po cijeni od 34,90 kuna!

Viktoria Šafranić 11. srpnja 2019.

Nude nijanse ili upečatljive boje - kakvi će vaši nokti biti ovog ljeta?

Njemačka kozmetika Artdeco je već godinama jedna od najprivrženijih u Hrvatskoj. Bronzeri, puderi, maskare, ruževi i lakovi za nokte ovog make up mogula nikada nas nisu iznevjerili. Osim što im je kvaliteta neupitna, posebno nas raduju pristupačne cijene, a još više kada su iste na dodatnom sniženju.

Ovog puta izdvojili smo šarmantne lakove za nokte u preslatkim bočicama i još ljepšim bojama poput nude i upečatljivih nijansi. Puderasto roza, boja fuksije, pink, nijanse bobičastog voća, jarko crvena, zagasito plava – ne znamo koja nam je ljepša.

Riječ je o Art Couture lakovima za nokte koji dolaze u dizajniranoj bočici s produženim trajanjem. Njeguju nokte sa svojim aktivnim sastojcima poput vitamina A, C i E, pantenola i hidratizirajućih ekstrakata morskih algi.

Jedan od aduta ovih lakova za nokte je ergonomski dizajnirana kapica s kistićem koja omogućava precizno i ugodno rukovanje bez proklizavanja.

Kist visoke kvalitete omogućava vrlo brzo i učinkovito nanošenje laka. Jedinstveni patent zatvaranja osigurava dugotrajnost laka i onemogućava isušivanje u bočici.

Ovih 25 lakova za nokte i još mnogo drugih nijansi možete pronaći u Douglas parfumerijama po cijeni od 34,90 kuna.