FOTO by John Pavlish

Elegant

25 godina prve micelarne vode na svijetu

admin 19. lipnja 2020.

edna Bioderma Sensibio H2O prodaje se u svijetu svake dvije sekunde.

Jučer je u Velvet cafe-u u društvu prijatelja i predstavnika medija Bioderma proslavila 25 godina prve micelarne vode Sensibio H20. Ovoj velikoj obljetnici prisustvovale su brojne zaljubljenice ovog francuskog brenda poput Nataše Janjić Medančić, Nike Turković, Ecije Ojdanić, Mare Bratoš i mnogih drugih.

Za žene koje su ujedno snažne i osjetljive. Bez obzira na njihovu dob, podrijetlo, vjeru ili životni odabir. Svim ženama koje donose osobne, profesionalne, intimne odluke (osporavane ili podržane) koje određuju tijek njihovog života.

Bez obzira na to što je izbor, on izražava slobodu odlučivanja kakav život čovjek želi živjeti. Dok ono najvažnije je osjećati se dobro.

Već 25 godina Bioderma Sensibio H2O dijeli intimu žena diljem svijeta i prati njihov izbor.

  • 25 godina uz njih, potičući ih da poštuju svoju kožu.
  • 25 godina veze s povjerenjem.
  • Zahvaljujemo svim tim ženama na ukazanom povjerenju i vjeri u sebe.

Sve što trebate znati o micelarnoj vodi:

Prve godine Laboratorij BIODERMA proizvela je prvu micelarnu vodu koja je ikada prodana na svijetu. Sensibio H2O je prva i jedina dermatološka micelarna voda koja je u potpunosti kompatibilna s kožom. Izvorno radeći s dermatolozima, Bioderma je izradila proizvod koji je prilagođen prirodnoj biologiji kože za rješavanje problema osjetljive kože te se tako Sensibio H2O etablirao kao velika inovacija u području higijene. Micele sadržane u formuli osiguravaju uklanjanje nečistoća dok umirujući aktivni sastojci smanjuju iritacije kože.

99% uklanja make up s lica, 98% sitnih čestica i također uklanja 78% teških metala prisutnih u gradskom zagađenju s površine kože ali i iz prvih slojeva kože. Ima fiziološki pH koji poštuje ekosustav kože.

Sensibio H2O micelarna voda ispitana je pod dermatološkim i oftalmološkim nadzorom, a važno je napomenuti kako Sensibio H2O micelarnu vodu nije potrebno ispirati budući da je farmaceutske čistoće te je puno čišća od vode iz slavine koju svakodnevno koristimo.

Jedna Bioderma Sensibio H2O prodaje se u svijetu svake dvije sekunde

BIODERMA je brand francuske tvrtke NAOS koja se strastveno bavi biologijom kože već više od 40 godina.

Hrvatska podružnica francuske kompanije NAOS djeluje od veljače ove godine kao NAOS ADRIA i koja je pod svoje okrilje preuzela cjelokupno poslovanje branda BIODERMA.

Bioderma je temeljena na eko biologiji

Proizvodi Bioderma svrstavaju se u skupinu dermokozmetike, a sadrže prirodne sastojke i komponente izolirane iz ekstrakta ljekovitog bilja, čija je učinkovitost klinički dokazana.

Svaki proizvod prolazi 125 testova kvalitete

Bioderma se prodaje u svim ljekarnama i specijaliziranim ljekarničkim prodavaonicama a uskoro i u DM prodavaonicama s ljekarničkim odjelom.