FOTO by Instagram @marijanabatinic

Poznati

25 godina prijateljstva! Marijana Batinić raznježila emotivnom posvetom…

Viktoria Šafranić 23. prosinca 2020.

Ljubav koja traje vječno...

Naša poznata voditeljica nedavno je na svijet donijela drugo dijete, djevojčicu Rozu. Prelijepa Marijana i njezin suprug Matej Pašalić roditelji su dvije princeze, s čijim fotografijama nas svako malo počaste na društvenim mrežama.

Ova multitasking mama svestrana je u svakom pogledu. Od privatnih do poslovnih obveza, čini se kako ona s lakoćom rješava sve što joj se nađe na putu. Iako je na roditeljskom dopustu, ni sada u potpunosti ne odmara jer ponude za brojne projekte pristižu sa svih strana.

Osim što je ambasadorica za automobilsku marku Hyundai, surađuje s mnoštvo drugih brendova.

Iako joj je obitelj na prvom mjestu, postoje još neke osobe u njezinom životu koje su dio te bliske skupine. Jedna od njih je definitivno njezina najbolja prijateljica Petra Nižetić Mastelić, najpoznatija iz emisije ‘Po ure torture’, koja trenutno sa suprugom i sinčićem živi u San Franciscu, a koju smatra svojom sestrom.

Kada god se ovoj uvijek nasmijanoj plavuši ukaže prilika, Petra širokog osmijeha dođe u svoj rodni Split gdje zajedno sa svojim bratom, glazbenikom Lukom Nižetićem i Marijanom čini vječni trio.

Bez obzira na udaljenost, njihovo prijateljstvo traje sada već 25 godina, a tim povodom Marijana je svojoj BFF posvetila emotivnu objavu koja nikoga nije ostavila ravnodušnim, a uz koju je priložila i divne fotografije koje kroz godine obilježavaju ovu neraskidivu vezu:

“Nazdravljamo u ime 25 godina prijateljstva”

“Razmišljajući o ženama koje su najviše utjecale na mene, prvo mi s ramena svojim toplo-prijetećim pogledima iskaču mater, baba i rodica @danijelanm uz koju sam odrasla. Ali taj je utjecaj prirodan i očekivan, pa ću se danas prisjetiti moje Petre, prijateljice koja mi je poput sestre.

Zapela mi je za oko još u osnovnoj školi “Mosorski partizani”, a poslije smo skužile da su nam mame ležale skupa u bolnici, u istoj sobi i održavale trudnoću. U srednjoj smo sjedile u istoj klupi, a sjećam se kao jučer kad je odjurila iz škole s fasciklom, žureći na presicu HNS-a, što je mene toliko fasciniralo da sam je nažicala da i mene ubaci na lokalnu televiziju, barem da izvještavam o cijeni kupusa na splitskom pazaru. I bi tako…

Ista osnovna, ista srednja, isti fakultet, “Po ure torture” i dodatnih deset zajedničkih televizijskih godina… Materijala ima za oveću knjigu, a ovih desetak sličica samo je mali podsjetnik na naše skitnje.

Mislim da bez nje danas ne bih bila ono što jesam. Kao da mi ju je život dodijelio, jer smo toliko različite, a opet toliko povezane. S obitelji živi u Americi, skinula se s Instagrama, živi neki svoj đir, uvijek drugačija od drugih, uvijek svoja – i to je samo jedna od stvari zbog kojih mi je istinski fascinantna. #BoljaJA

Koja je žena na vas ostavila neizbrisiv trag? Pišite mi
@anabrdaric & @anamiscevic, da čujemo malo vas – zahvaljujući kojim moćnim ženama ste danas tako lipe i pametne? “

Ovim inspirativnim ženama želimo da im prijateljstvo potraje vječno…