FOTO by IMDb

Zabava

21:21 21.dan 2021.godine – što možemo očekivati?

admin 21. siječnja 2021.

Saznaj što znači ova neobična igra brojeva

Na današnji 21. dan 2021. godine u 21:21 neće se dogoditi apsolutno ništa!

Iako ova igra brojeva zvuči odlično za razne teorije neka vam broj 21 bude motiv za odličnu filmsku večer, a mi vam donosimo 5 odličnih filmskih hitova.

21

Ben Campbell je sramežljiv, no briljantan student M.I.T.-a koji, u manjku novca za školarinu, odgovor za svoje probleme pronalazi u kartanju. Pozivaju ga da se pridruži grupi najtalentiranijih studenata koji svaki vikend putuju u Las Vegas, naoružani lažnim ispravama i znanjem kako okrenuti šanse na kartaškim stolovima u svoju korist. Pod vodstvom neobičnog profesora matematike i genija za statistiku Mickyja Rosa, oni su uspjeli razviti savršeni sistem za pobjedu. Brojeći karte i koristeći zamršeni sustav signala, ekipa studenata uspijeva pobijediti kasino i osvojiti goleme iznose.

Twenty-One

“Definitivno su muškarci ti kojih se treba paziti… u mom životu, seks i ljubav dolaze uvijek u razno-raznim oblicima… i nikada, nikada im nemojte pokazati da vam je stalo do onoga što oni kažu”…tako razmišlja Katie u svojoj 21. godini – mlada i nezavisna djevojka, slobodnog duha. Film prati kako se njen život reflektira na muškarce oko nje: na njenog dečka Bobbyja, ovisnika o drogi, njenog ljubavnika Jacka, bliskog prijatelja Baldiea , kao i na njenog oca…

21 bridges

Radnja je smještena na Manhattan, nakon pljačke koja je krenula u krivom smjeru i iza sebe ostavila osam mrtvih policajaca NYPD-a. Kada se potraga pojača, poduzimaju se ekstremne mjere kako bi se ubojicama spriječilo da pobjegnu s Manhattana, budući da vlasti zatvaraju svih 21 mostova kako bi spriječile bilo kakav ulazak ili izlazak s otoka. Kako se noć razvija, linije postaju nejasne o tome koga zapravo slijede a neočekivana zavjera se polako otkriva.

21 Jump Street

Schmidt i Jenko ravno iz škole otišli su na policijsku akademiju i sreli se ponovno kad su postali partneri. Mladi su i izgledaju kao srednjoškolci pa imaju zadatak infiltrirati se u krugove prodavača droge ne bi li otkrili tko prodaje sintetičku drogu učenicima… Snimljen prema istoimenoj, vrlo popularnoj televizijskoj seriji iz 80-tih 21 Jump Street govori o posebnoj jedinici mladolikih policajaca koji odlaze na tajni zadatak: ubacivanje u srednju školu u kojoj kontroliraju kriminalne aktivnosti među mladima…

21 grams

Težina koju izgubimo kad umremo je 21 gram. Težina jednog novčića, jednog reda čokolade ili čovjekove duše? Priča o tri osobe čiji životi su se igrom slučaja isprepleli. Nijedan od likova neće ostati ista osoba jer će ih nova saznanja o ljubavi, vjeri, hrabrosti, krivnji i slučajnosti nepovratno promijeniti. Fakultetski profesor matematike Paul Rivers i njegova žena, engleska emigrantica Mary, žive između života i smrti. Ona se nada da će zanijeti umjetnom oplodnjom, a on, smrtno bolestan, čeka transplantaciju srca. Cristina Peck, bivša narkomanka, sada je kućanica iz predgrađa, sretno udana za Michaela i majka dviju slatkih djevojčica.