Iće & piće

2022. spremi se! Stiže nam nova bombonijera – Toffifee Coconut!

Viktoria Mikulić 05. studenoga 2021.

Od svibnja 2022. vrijedi držati oči otvorene jer upravo tada možete očekivati ovaj novitet...

Njemačka tvrtka omiljenog bombona od karamele nam iduće proljeće sprema nešto posebno. Bez obzira što je ova čokoladica toliko malena da stane u jedan zalogaj, istodobno je obogaćena okusom koji zadovoljava i ona najistančanija nepca.

Klasičan Toffifee dolazi s ukusnom karamelom unutar koje se nalazi hrskavi lješnjak, a čini ga i glatki kremasti nugat izliven između orašastih plodova i ljuske, koji predstavlja savršen pečat svojom kombinacijom lješnjaka i kakaa. Šlag na torti je bogati čokoladni preljev koji je obilježje svakog Toffifeeja.

Uz standardan Toffifee, za sad se može pronaći i onaj s intenzivnijim kakaom kao i duplom čokoladom. Iako nam te inačice nisu mogle zamijeniti original, druge godine nam stiže verzija koja će mu postati konkurencija – Toffifee Coconut bi itekako mogao parirati klasiku.

Svi ljubitelji kokosa zanijemit će kada saznaju da se prepoznatljiv okus karamele i lješnjaka miješa s njihovim omiljenim plodom.

Dok čekamo ovu senzacionalnu poslasticu, naoružat ćemo se mirišljavim kokosovim uljem za njegu kose. Zaljubili smo se u HASK Monoi Coconut Oil liniju koja se sastoji od šampona, regeneratora, ulja, maske i spreja za kosu! Ne samo da će svakoj kosi pružiti tropski odmor, već ćemo i tijekom najhladnijih dana imati osjećaj da smo na godišnjem odmoru, po mogućnosti na nekom egzotičnom otoku.

5 benefita koje donosi kokosovo ulje – pravi melem za njegu kose!