FOTO by Instagram @michutravel @restless.arch

Putovanja

200 metara dugačak bazen na Maldivima? MOŽE!

admin 01. srpnja 2022.

Dozvoljeno je sanjati...

Kada krene sezona godišnjih odmora svi smo mislima na Bahamima, Maldivima, Havajima i Baliju, ali kada zbrojimo i skupimo stanje našeg bankovnog računa i jezero Jarun izgleda kao sasvim pristojna lokacija.

Mašta nas odvodi do jednog od najljepših infinity bazena na svijetu, a lokacijski je smješten na Maldivima. Radi se o 200 metara dugačkom bazenu okruženom palmama i svim stvarima koje vam pružaju osjećaj kao da ste u Raju.

Imena Sirru Fen Fushi duljine je čak četiri olimpijska bazena i proteže se kroz velik dio otoka izgledajući kao kanal koji ga siječe na dva dijela.

Smješten na sjevernom dijelu Maldiva ovaj bazen prava je atrakcija za sve turiste, pogotovo one koji vole avanturizam jer ovaj kompleks smješten je u okružju džungle prepune raznovrsne flore i faune.

Bijele pješčane plaže okružene palmama koje se njišu na laganom povjetarcu, maldivsko sunce, koktel i ovaj dvjesto metara dugačak bazen glavni su akteri naše fantazije o kojoj sanjamo i nadamo se da će jednog dana biti ostvarena.