FOTO by Fashion&Friends

Moda

20 torbica renomiranih brendova trenutno na sniženju do -50%!

Viktoria Mikulić 07. srpnja 2020.

Svjetske marke na jednom mjestu...

Uz haljine i cipele, torbice su mnogim ženama prioritet prilikom odlaska u shopping. Ponekad nam zaista nije potreban još jedan model, ali tko bi mogao odoljeti zanosnim oblicima i bojama u kojima dolaze.

Najčešće kupujemo one iz high street ponude koje su nam lako dostupne i sasvim dovoljne za nošenje tijekom jedne sezone. Naravno da ne volimo potrošiti previše novaca za accessories koji ćemo već nakon nekoliko mjeseci poželjeti zamijeniti drugim, stoga se najradije odlučujemo za torbe pristupačnih cijena kako bismo za svako izdanje mogli odabrati drugu.

No tu i tamo ipak poželimo provjerenu kvalitetu, drugim riječima kupnju torbica s potpisom renomiranih brendova kao što su Guess, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Liu Jo, Desigual i slično.

Njihove torbice predstavljaju mnogo više od nužnog accessoriesa, one du ujedno i modni simbol koji podiže svaku odjevnu kombinaciju i uz kojeg se osjećamo ljepše.

Veličanstveni mini ruksaci koji plijene pažnju sada su na popustu

Fashion&Friends trgovina unutar svog portfolia ima upravo ove brendove koje smo naveli. Prošlog tjedna predstavili smo mini ruksake iz asortimana, a sada izdvajamo dvadesetak divnih torbica na popustu do -50%.

Vibrantne boje ili klasika, štogod se uklapa u vaš stil odijevanja pronaći ćete na njihovim policama. Osim što su beskrajno lijepe, ove torbice pametan su ulog jer kao što smo već spomenuli, njihovi materijali jamče kvalitetu pa za sve koji žele ‘pošten’ modni detalj, na pravoj ste adresi.