FOTO by Mango / Zara

Moda

20 sunčanih naočala iz Zare i Manga koje momentalno dodajemo na listu želja!

Viktoria Šafranić 21. travnja 2020.

Jedan od najpoželjnijih accessoriesa u nadolazećim mjesecima...

Svi se veselimo budućim događajima s kojima ćemo uskoro ispuniti kalendar. A kada dođe to vrijeme koje silno iščekujemo, bilo bi dobro uz sebe imati neke nove ljetne haljine, torbe, sandale, odnosno sve one odjevne predmete i modne dodatke koje priželjkujemo nositi čim prije.

Proljetni dani donijeli su nam prve zrake sunca i iako se trenutno ne možemo pohvaliti preplanulim tenom, začas će doći i to razdoblje kada ćemo neometano uživati u čarima ljeta, obasjani suncem i u društvu najdraže nam ekipe.

Jedna stvar bez koje ljeti definitivno ne izlazimo nigdje su sunčane naočale. Čak i bez šešira možemo zamisliti sunčane dane, ali bez trendi okvira nikako. One ne predstavljaju samo zaštitu od sunca, već su ujedno i statusni simbol koji nam podiže raspoloženje i samopouzdanje.

Neki ih biraju ovisno o obliku lica, drugi se pak više fokusiraju na njihovu cijenu dok je nekim osobama samo važno da su među najnovijim trendovima. Od modela nalik Ray Banu do mačkastih, kockastih i okruglih okvira, kao i svjetlijih ili tamnijih stakala, Mango i Zara donose za svakoga ponešto.

Na službenim web trgovinama oba brenda pronašli smo 20 modela sunčanih naočala koje bismo i sami rado nosili.

Ako ste u potrazi za ovim accessoriesom i želite ih imati na glavi čim prođe ova situacija s koronom, zavirite u našu galeriju i saznajte njihove cijene: