FOTO by Sinsay / Lesnina

Dekor

20 puder rozih i ružičastih taburea već od 84,90 kuna!

Viktoria Šafranić 03. ožujka 2022.

Vrijeme je da svom interijeru dodamo dašak pinkish nijanse…

Ožujak je pravo vrijeme da proljetne boje pokažu svu svoju raskoš. Priroda se polako budi, parkovi postaju šareniji, na police butika pristižu nove kolekcije u nježnim pastelnim bojama, a u home dekor trgovine noviteti u svijetlim, ali i u vibrantnim tonovima. Kako odoljeti svemu tome kada uvijek pronađemo barem jednog favorita, ako ne u vidu odjeće, onda definitivno u vidu dekora koji bismo odmah postavili u svoja četiri zida.

Iako volimo vlastiti dom, ponekad nam jednostavno dosadi svakodnevno gledati isto i naravno da tu i tamo poželimo promjenu. Mnogi misle da redizajn prostora zahtijeva kompletno uređenje u vidu bojanja zidova, promjene cjelokupnog namještaja i slično, a zapravo se jako velika razlika može učiniti sitnicama. Ne trebate imati pozamašan budget da biste svom stanu ili kući nadjenuli novo ruho.

Vaza, tabure, ukrasni jastučići, svijećnjak ili slika s lakoćom mogu promijeniti standardnu postavu prostorije i učiniti je mladenačkom, osvježenom. S dolaskom toplijih dana, mi smo se odlučili potražiti taburee u puderasto rozoj i ružičastoj nijansi.

Svi znamo koliko se roza boja uklapa uz bijelu, ali je nevjerojatno i koliko dobro pristaje uz sivu, plavu, zelenu pa čak i smeđu. Neovisno o tome kakav imali parket ili tepih, jedan od ovih taburea zasigurno bi se stopio s vašim interijerom. Uz njih, ostvarit ćete dojam koji priželjkujete, a to je da vaši ukućani ili gosti odmah primijete razliku…

U nastavku donosimo 20 pinkish taburea iz JYSKA, Prima, Lesnine, Emmezete, web trgovine Vivre.hr i Sinsaya, a na vama je da odaberete eye catching model:

Imate li svog miljenika?