FOTO by Sinsay

Moda

20 preslatkih japanki već od 19,90 kuna koje ćemo ovog ljeta nositi s posebnom radošću!

Viktoria Šafranić 08. travnja 2020.

Kupujemo odmah tri modela...

Ljeto je stvoreno za uživanje, odmor, opuštanje od svakodnevnih problema i jedva čekamo da to najbezbrižnije godišnje doba stupi na scenu te da se ponovno možemo slobodno kretati.

Možda sada i imamo višak slobodnog vremena, no to nam trenutno ne predstavlja veliki užitak, jer boravak na svježem zraku ništa ne može zamijeniti.

Jedino što nam sada preostaje je maštanje o tome i škicanje odjevnih komada koje ćemo ove ljetne sezone nositi s posebnom radošću.

Jedan od takvih udobnih artikala definitivno su japanke u kojima ljeti većina provodi dane. Od jutra do mraka, na plaži, kavi, tržnici, svugdje su rado viđene. Ljeto je konačno prilika da malo odmorimo stopala od potpetica i sve neudobne obuće koju smo tijekom godine prakticirali.

Naravno, uz opuštenost na svakom koraku, bitno nam je da su lijepog dizajna, po mogućnosti da ih krase trendi uzorci i pristupačne cijene. Za ovu casual obuću nismo spremni uložiti bogatstvo jer se manje-više svakog ljeta zaželimo drugog para. Mi smo na službenoj stranici Sinsaya pronašli čak 20 modela koji će ispuniti svačije kriterije. Od točkastih, onih s prugicama do japanki simpatičnih natpisa, zavirite u ponudu čije su cijene nevjerojatno niske.