FOTO by Instagram @foxytrash

Moda

20 neodoljivih high street kapa s coflekima već od 29,90 kuna

Krešimir Šustić 04. prosinca 2020.

Najtopliji modni dodaci za nadolazeće zimske dane

Dolaskom prvog snijega, naše modne kombinacije prilagodili smo nižim temperaturama kako bi zadržali potrebnu toplinu, a uz to izgledali stylish na svakom koraku.

Osim popularnih bundi, kaputa, visokih čizmi i buca, znamo da u zimskoj sezoni našim outfitima prevladavaju modni dodaci uz koje je svaki izlazak znatno lakši.

Tako u prvi plan stavljamo kape, rukavice i šalove kao jedne od glavnih i upečatljivih accessoriesa koji daju personal touch našim izdanjima i podižu ih na viši nivo.

Srećom, high street brendovi su obogatili svoje kolekcije najboljim primjercima, a mi smo odlučili prekopati ponudama i izdvojiti samo one najbolje.

Fokus smo stavili na one najposebnije kapice s coflekima koje unose šarm u estetiku i omogućuju da bezbrižno provodimo nezaboravne trenutke dok uživamo u snježnim radostima.

Napravljene su od toplih pletenih materijala u klasičnim bojama, ali i u onim vibrantnim koje će na maglovite i tmurne gradske ulice unijeti dozu šarenila i veselja.

Jednako dobro ih možemo kombinirati s toplim pernatim jaknama, kaputima i bundama u svim casual, poslovnim ali, i onim malo elegantnijim lookovima.

U nastavku donosimo galeriju fotografija s odabranih 20 favorita koje smo izdvojili s web shopova omiljenih high street trgovina već od 39,90 kuna.