Moda

20 modela traperica iz high street ponude u koje želimo uskočiti istog trena

Krešimir Šustić 05. studenoga 2020.

Zara, H&M, Mango, Pull&Bear, Stradivarius

Svako novo godišnje doba u naše garderobe donosi pregršt zanimljivih trendova koje možemo vidjeti na gradskim ulicama, ali i na društvenim mrežama svjetskih fashionistica.

Police trgovina vrve od zanimljivih komada koje ćemo uvrštavati u svakodnevne outfite, no tu su i neki od bezvremenskih klasika kojima se uvijek rado vraćamo.

Kožne jakne, baloneri, kaputi, gležnjače i visoke čizme, samo su dio asortimana koji će ponovno dominirati u našim privatnim kolekcijama u narednom periodu.

Naravno, tu su i najpopularnije hlače na svijetu, traperice, koje su aktualne u modnom svijetu više od 100 godina, neovisno o godišnjem dobu i prigodi u kojima se nalazimo.

High street brendovi poput Zare, H&M-a, Manga, Stradivariusa i Pull&Beara su u svoje ponude uvrstili modele uz koje ćemo na svakom koraku izgledati chic i stylish.

Pretraživajući nove kolekcije, zaključili smo kako su aktualni široki dizajn, buntovni poderani, skinny, ali i oni u kojima smo uživali u prošlom stoljeću kao što je mom fit i mrkva kroj.

Volimo ih upravo zato jer ih možemo nositi u casual kombinacijama uz tenisice, poslovnim u spoju s košuljama i bluzama, ali i u svečanijim u kojima djeluju elegantno i sofisticirano.

U nastavku donosimo galeriju u kojoj smo izdvojili naših 20 favorita iz spomenutih trgovina, te se nadamo kako ćete među njima pronaći model koji vam najviše odgovara.