FOTO by Instagram @demilovato / @jonboytattoo

Zabava

20 mini tetovaža zbog kojih bi se odmah uputili kod tattoo majstora

Krešimir Šustić 09. lipnja 2020.

Trend kojem je teško odoljeti jer izgleda totalno chic!

Tetovaže su umjetnička djela koja krase naša tijela i izgledaju totalno cool, a uz to predstavljaju nešto što nam je posebno drago u životu ili za što smo vezani.

Postoje one klasične, šarene i mini varijante, koje su nam danas glavna tema, jer maleni znak koji nije toliko upečatljiv u većini slučajeva krije duboku i osobnu poruku.

Ovom popularnom trendu nisu odoljeli niti neki od svjetskih celebrityja, a u nastavku vam donosimo 20 primjera koji su uistinu originalni i izgledaju totalno coolerski.

Krila

Mini ukras na nozi svjetskog supermodela Belle Hadid, savršen je znak za slobodu i pokret. Ako imate krila to znači da vas nitko ne posjeduje, te ste ono što i gdje želite biti.

View this post on Instagram

fly @bellahadid

A post shared by c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo) on

Brojevi

Brojevi kao znak na ruci najčešće predstavljaju datume koji su vam najbitniji u životu, poput rođenja brata, sestre, mame ili nekoga tko vam je poseban.

View this post on Instagram

🎂track16 / TRACK2

A post shared by halsey (@iamhalsey) on

Suncokret

Predivan žuti cvijet, od davnina se smatra simbolom radosti i življenja, odanosti i dugovječnosti, stoga nas ne čudi da se mlada glumica odlučila za ovakav pothvat na pomalo neugodnom mjestu.

Citat

Američka pjevačica poznata po kontorverznosti, Miley Cyrus, odlučila se za citat koji joj znači i predstavlja vodilju kroz život, a to je da uvijek sluša svoje srce.

Više malih tetovaža

Još jedan svjetski top model ima par mini tetovaža, a najviše se ističu krila, slavna glava koju je naslikao Picasso, svoje srednje ime i cvjetići koji su razbacani asimetrično.

View this post on Instagram

best friends

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Natpis na Farsi jeziku

Poznata američka glumica, ove se je godine počastila novom mini tetovažom koja je napisana na Farsi jeziku, a značenje tog umjetničkog djela je duša.

Ja

Mini tetovaža na prstu mlade pjevačice, stvorena je kako bi je svaki novi dan podsjećala da mora poštovati i vjerovati u sebe, te se binuti o sebi i vlastitim potrebama.

Papirnati avion

Avion baš kao i krila predstavlja slobodu i pokret, stoga je ovo odlična ideja za sve one koji vole putovati svijetom bez ikakvih granica, slobodni kao ptice.

Ljubav

Na kojem god jeziku da se odlučite za ovu riječ koja u svima budi osjećaj topline, nećete pogriješiti, već pokazati što vas pokreće svakoga dana i daje vam snagu.

Mjesec

Mjesec označava nove početke i borbu, pa ako imate potrebu krenuti s nečime iznova, ovo je prvi korak koji možete uraditi na svom životnom putu u nepoznato.

Srce

Znak ljubavi i privrženosti ne može izgledati loše gdje god ga odlučite staviti te je pravi pogodak za sve one koji se vode srcem i najljepšim osjećajem, ljubavi.

Djetelina s četiri lista

Biljka za koju je poznato da donosi sreću, može biti odlična i jednostavna kao primjer za tetovažu koju ćete s ponosom pokazivati i nositi sa sobom na svakom koraku.

Horoskopski znak

Svaki znak zodijaka po nečemu je poseban i ima svoj karakter koji ga predstavlja, a kao tetovaža odmah govori neke stvari o vama bile one dobre ili loše.

Nada

Nada je nešto što nas uz vjeru pokreće i tjera da guramo naprijed ma koliko god nam se činilo teško, stoga ova riječ može biti prava mini tetovaža sa značenjem.

Ime

Imena tetovaže su slične kao i one s brojevima jer možete osobu koja vam je posebna i znači vam u životu uvijek nositi blizu sebe iako ste udaljeni kilometrima.

Osmijeh

Ne postoji ništa na ovome svijetu što nam bolje od osmijeha može stvoriti osjećaj sreće i pozitive, te nas iskreno obradovati i pokazati da uvijek treba gledati s vedrije strane na život.

Zvijezda

Simbol koji označava toplinu i svjetlost, savršena je ideja koju možete iskoristiti kao mini tetovažu na nozi ili ruci kako bi pokazali svima da vam ne mogu ukrasti vaš sjaj.

View this post on Instagram

별타투

A post shared by Mental Tattoo (@mentaltattoo2) on

Lotosov cvijet

U mnogim kulturama ovaj je cvijet cijenjen, a predstavlja borbu, čistoću, mudrost, prosvjetljenje, besmrtnost i božanstvenost.

Leptir

Ako je nešto simbol ljepote i svega prekrasnoga na ovome svijetu, onda je to definitivno maleni leptir u svom najboljem izdanju.

Ruža

Za većinu ljudi ruža predstavlja simbol ljubavi i romantike, stoga ako ste nježna i romantična duša, ovo je prava tetovaža za vas.

View this post on Instagram

Mini tattoos always look pretty cool

A post shared by TATTOO / GRODNO (@fckng_crazy_world) on