FOTO by Instagram @littletattoosz / @nemo.tattoo

Trendovi

20 idealnih tetovaža za najveće perfekcioniste među nama – Djevice!

Viktoria Mikulić 14. srpnja 2020.

Mi vjerujemo da s nijednom nismo pogriješili, a ako se ne slažete, izazivamo vas da pronađete onu koja ne odgovara savršenoj prirodi Djevica...

Drage Djevice, uopće ne možemo ni zamisliti kako je vama bilo proživljavati rigoroznu situaciju s koronom, osobito ako ste morali raditi od kuće.

Kod vas je apsolutno sve organizirano i uopće ne sumnjamo da ste i iz ovog razdoblja izvukli svoj maksimum, no istodobno vjerujemo da vas je ovaj neočekivani virus totalno izbacio iz takta.

Osobito činjenica da je narušen vaš mir i sve ono što ste pomno planirali godinama kako bi postigli idealan sklad i ravnotežu između obitelji, posla i slično.

Nadamo se da ste kroz period izolacije ipak naučili kako zadržati svoj savršen ritam, bez obzira gdje se nalazili. Kod vas je nemoguće da spavaća soba ujedno postane i radna, to se vama jednostavno ne može dogoditi. Siguri smo da ste pomno posložili raspored gdje, što i kako te da vas pritom cijela obitelj prati u stopu.

Malo smo razmišljali i smatramo da biste se za sav taj silan trud i angažman oko svega ponekad trebali i počastiti. Ne znamo jeste li ljubitelj tetovaža, no budući da je vaše vrijeme iza ugla, odlučili smo izdvojiti dvadesetak tattoo ideja koje u potpunosti opisuju vaš perfekcionizam.

U nastavku vas očekuju inspirativne fotografije koje smo prikupili s Instagrama, našeg najvećeg izvora kreativnih primjera, osobito kada je riječ o tetovažama.

Vrijeme je da zablistate i jednom dijelu svog tijela pruštite upečatljiv trag koji je ujedno i potpuna asocijacija na Djevice:

View this post on Instagram

Forget me not 🌸

A post shared by Z A Y A (@zaya) on