FOTO by Instagram @1991.ink / @kaiagerber / @joannamroman

Zabava

20 idealnih minimalističkih tetovaža za sve Vodenjake!

Viktoria Šafranić 13. siječnja 2022.

Dragi Vodenjaci, odmorite se od spašavanja svijeta i pregledajte ove slike…

Svatko u životu ima barem jednog Vodenjaka, zar ne? Ako ste se upravo osmjehnuli, onda znate da je riječ o osobi koja zna što hoće, uvijek ima vlastito mišljenje i čvrsto brani svoje stavove, znajući da će druga strana na kraju popustiti. S druge strane, oni će vam prvi uskočiti kada je to potrebno. Bez obzira je li vam to najbolja prijateljica, mama, sestra, dečko – Vodenjaci su zaista posebi ljudi koje vrijedi imati u svom životu.

Čak iako još nismo u sezoni Vodenjaka, nema pogrešnog vremena za proslavu dobrodušnog znaka. Najbolji način za to? S tetovažom koja će utjeloviti vašeg unutarnjeg humanitarca. Vodenjak – kojim vlada Uran, proširivač svijesti, bori se za čovječanstvo, ali se pritom i dobro zabavlja.

Poznati su po tome što su pametni, intelektualni, promišljeni i izvrsni komunikatori (vau, hvalite se puno?). Dakle, bez obzira radi li se o malenoj tetovaži na ruci, lijepoj cvjetnoj tetovaži ili nekoj trećoj, donosimo vam čak 30 opcija. Nama su nekako najljepše one minimalističke, stoga smo se potrudili fokusirati na njih. Malo je ponekad zaista puno, osobito kada govorimo o tetovažama koje su najmagičnije kada se tek suptilno pojavljuju na određenim dijelovima tijela.

A ako vas to ne uvjeri da se tetovirate, Oprah je također rođena u znaku Vodenjaka, trebamo li reći više? Od slatke bebe, srca, anđela do morskih bića, nadamo se da će vas ove tetovaže inspirirati jer zaista savršeno odražavaju vašu energiju kretanja.