FOTO by Deichmann

Moda

20 Deichmann torbica i ruksaka od 32,00 do 129,00 kuna

Krešimir Šustić 29. svibnja 2020.

Modni dodaci kao točka na i vašem stilu!

Nezamislivo je izaći iz kuće bez prigodnog modnog dodatka u kojeg ćemo potrpati sve stvarčice koje nosimo sa sobom, pogotovo kada smo svjesni toga da upravo oni zaokružuju svaki look i daju mu određeni štih.

Znamo da od viška torbica glava ne boli jer uz svaki outfit uvijek pristaje par različitih modela koje posjedujemo u svom ormaru, pa nam se ponekad jednostavno teško odlučiti koju odabrati.

10 slamnatih H&M ljepotica koje pristaju uz sve

Tako često za večernje izlaske biramo malene i blještave modele, a za svakodnevne aktivnosti čim veće kako bi nam stalo sve što moramo vući sa sobom.

Zadnjih godina veliki povratak na modnu scenu došao nam je u obliku neodoljivih ruksaka, koje osim za sportske aktivnosti, savršeno možemo uklopiti i one malo finije outfite.

Svojim elegantnim i fancy izdanjima obaraju nas s nogu, pa ih tako s lakoćom nosimo i do posla ili mini modele na kavu u grad, jer osim što su upečatljiv accessories, izrazito su praktični.

Sve ljubiteljice dobrih komada napokon su došle na svoje, s obzirom na to da nam je Deichmann pripremio popuste na asortiman koji uključuje ova dva neizbježna modna dodatka.

Kao i sve drugo u proljetno/ljetnoj sezoni, ukrašeni su raznim uzorcima i divnim nijansama veselih, ali i klasičnih boja koje možemo bez problema nositi svakoga dana.

Cjelokupnu ponudu možete pogledati na LINKU, a galeriju s naših 20 favorita u nastavku.