FOTO by Cropp

Moda

20 Cropp natikača za vruće ljetne dane već od 49,90 kuna!

Viktoria Mikulić 24. lipnja 2020.

Efektne boje, razigrani printevi, pristupačne cijene, udobnost - sve na jednom mjestu!

Ušli smo u prvi ljetni tjedan koji nas je tim povodom počastio beskrajnim vrućinama. Ako još niste imali sreće svoj ten nazvati preplanulim, onda svakako pripazite ovih dana da vas sunce ne prevari jer lako se završava poput rakova, dovoljno je svega nekoliko sati.

Kamo god se uputili, obavezno uz sebe imajte bocu vode i kremu za sunčanje, to su dvije esencijalne stvari kad temperature dosegnu preko tridesetak stupnjeva.

Također, kamo god pošli, sparine su toliko velike da ponekad sve što želimo je uroniti u more ili bazen te do jeseni ostati tamo. Nažalost nismo uvijek u mogućnosti biti tako blizu naše obale i odmah nakon posla otići do plaže, stoga je važno adekvatno se odjenuti kako bismo si barem na taj način olakšali.

129,90 kuna

Prozračni materijali spas su kod odjeće, a kad je u pitanju obuća, najradije kupujemo natikače koje nas s ničime ne mogu opterećivati. Bez remenčića, prevelikih potplata, gdje će stopala moći disati i neometano obavljati svakodnevne aktivnosti. Na policama high street brenda Cropp pronašli smo čak dvadesetak modela razigranog dizajna čije se cijene kreću od 49,90 do 129,90 kuna.

Tropski motivi, natpisi koji asociraju na ljeto ili natikače s printom omiljenih Simpsona – vi birate. Neke od njih rezervirane su samo za plažu dok će se druge savršeno uklopiti uz poslovne i večernje outfite, kako i uz dnevni casual look.

Zavirite u galeriju i saznajte odgovara li jedan od ljetnih modela vašem ukusu: