FOTO by Mohito

Moda

20 crnih torbica iz Mohita kao bezvremenska elegancija ove zime!

Viktoria Mikulić 19. listopada 2021.

Klasici rezervirani za svačiji stil odijevanja!

Baš kao odjevne predmete poput bijele košulje, traperica, T-shirta i sportskih tenisica, u ormaru je poželjno imati i jedan klasičan modni dodatak – crnu torbicu!

Crna torba je accessories koji možemo nositi u svim prilikama. Crna boja dominira elegancijom i profinjenošću i svatko tko želi izgledati u potpunosti sofisticirano, s ovom bojom ne može pogriješiti.

Danas se na tržištu može pronaći bezbroj crnih primjeraka, stoga je najteže odlučiti kojem se brendu prikloniti. Predlažemo da prilikom kupnje crne torbe pažnju usmjerite na nekoliko bitnih segmenata. Najvažnija je kvaliteta izrade jer će vam ova torbica biti modni suputnik barem nekoliko sezona.

Nakon toga, zasigurno će vas zanimati njezina cijena – probajte pronaći neku sredinu zbog koje ćete biti sigurni da ste dobili pravu vrijednost za uloženi novac. Također, svaka će se fashionistica zasigurno osvrnuti na stylish dizajn i oblik torbice koji je trenutno u trendu.

No gdje je kupiti, a da ispuni sve vaše kriterije?! Predlažemo modnu marku Mohito koja se plasirala među najinteresantnije high street brendove. Svakog tjedna izbacuju mnoštvo noviteta u raznim varijantama, stoga ne čudi što smo na njihovoj online trgovini pronašli čak 20 crnih torbica.

Ako želite klasik koji se neće previše isticati, već se stopiti sa svakim lookom, Mohito je idealno rješenje. Ako želite torbicu u bucket izdanju ili crossbody model, Mohito ima odgovor. Ako umjesto torbice želite ruksak s pokojim detaljem poput pompona, Mohito je nezaobilazna adresa.

U nastavku donosimo galeriju s 20 crnih torbica i ruksaka iz Mohita, kao i njihove cijene:

Sve modele iz nove kolekcije možete pronaći na LINKU!