FOTO by Sinsay

Moda

20 crnih torbica iz high street ponude već od 44 kune

Krešimir Šustić 26. studenoga 2020.

Modni dodatak koji svatko treba imati u svojoj privatnoj kolekciji

Svijet mode poznat je po tome da nam svako malo servira neke nove trendove kojima teško možemo odoljeti, ali uz to je i bogat bezvremenskim klasicima koje svakodnevno uvrštavamo u naše lookove.

To su komadi odjeće, obuće i modnih dodataka nosivi već nekoliko desetljeća i stoljeća, te se smatra kako bi svaka prava fashionistica trebala posjedovati nekoliko u svojoj garderobi.

U tu kategoriju spadaju mala crna haljina, baloneri, kaputi, kožne jakne, traperice, kombinezoni, kao i neodoljivi primjerci torbica koje možemo svakodnevno nositi.

Pod klasikom, često mislimo na jednostavne boje poput bijele i crne, koje s lakoćom možemo spajati i s vibrantnim kričavim, zemljanim, nude i pastelnim tonovima.

Ako bi trebali izabrati jedan predmet za kojim ćemo posegnuti u kriznim situacijama kada jednostavno ne znamo čime bi zaokružili naš cjelokupni izgled, onda bi to definitivno bila crna torbica.

High street ponuda vrvi od zanimljivih modela koji dolaze s lancima, remenima, zakovicama, napravljeni od brušene ili glatke kože u lakiranom dizajnu ili popularnom životinjskom uzorku.

Odlično se spajaju s trapericama, tenisicama i puloverima u casual izdanjima, kao i onim poslovnim ili svečanijim uz haljine, suknje, košulje i upečatljive bluze.

U nastavku donosimo galeriju fotografija s 20 odabranih primjeraka već od 44 kune u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled.