FOTO by Liu Jo / UPcollection / Guess

Moda

20 čizmica sniženih za 50%! Sada je idealan trenutak za kupnju zimskih modela!

Daria Lovrić 24. studenoga 2023.

Black Friday ponuda brendova Liu Jo, Guess, Steve Madden, Mango, Tommy Hilfiger…

Temperature su sve niže, zimski dani su pred nama, a s njima i potreba za pravom zimskom obućom. Kvalitetna zimska obuća nije samo modni statement, već vrlo važan saveznik u suočavanju s hladnoćom i izazovima zimske sezone.

Gležnjače i visoke čizmice pružaju vrhunsku toplinsku izolaciju i izniman osjećaj udobnosti tijekom cijelog dana i čuvaju naša stopala od hladnoće.

Investicija u zimsku obuću je investicija u dugotrajan proizvod, međutim nije na odmet pričekati sniženja i svoje čizmice ugrabiti na popustima.

Iako je u Hrvatskoj vrlo teško pronaći sniženja od 70% i 80% povodom Black Fridaya, još se uvijek mogu pronaći proizvodi u pola cijene, što je i dalje odlično sniženje.

Vrijeme je da se počastimo chic novitetima!

Neki od popularnih brendova časte nas sniženjima cijeli tjedan, dok će drugi svoje proizvode sniziti tek za vikend.

Kako bi vam olakšali potragu izdvojili smo 20 čizmica raznolikih boja i dizajna na popustu od 50%. Stylish modeli brendova Liu Jo, Guess, Steve Madden, Mango, Tommy Hilfiger te mnogih drugih omogućit će vam da izrazite svoj stil i u najhladnijim danima.

Bilo da idete na posao, planirate zimski izlet ili večernji izlazak ili jednostavno uživate u šetnji vjerujemo da će vas jedan od ovih sniženih modela osvojiti: