FOTO by CCC

Obuća

20 CCC čizmica u light beige nijansi među kojima je i vaš favorit!

Viktoria Mikulić 24. rujna 2021.

Sigurni smo da su barem jedne osmišljene baš prema vašem ukusu...

Gotovo da nema osobe koja ne voli nude tonove. Toliko nježni, a istodobno graciozni, pravo su osvježenje na gradskim ulicama. Lakovi za nokte, ruževi za usne, odjevni predmeti, torbe i obuća posljednjih sezona sve češće se pojavljuju u različitim varijacijama bež nijansi.

Bez obzira u kojem se periodu godine nalazili, nude boje su klasik koji možete odjenuti neovisno o tome gdje se uputili – odlazak u trgovinu, jutarnja kava, poslovni sastanak, svečani domjenak, romantična večera, nedjeljni ručak.

Jako su naše najdraže jesenske boje camel smeđa i burgundi, sigurni smo da će se mnoge pripadnice nježnijeg spola i u ovoj sezoni držati nježnih boja. S obzirom da drugi tjedan ulazimo u listopad, naši će outfiti uključivati čizme.

Koju god boju preferirali, moda kuća CCC ima zasigurno desetak, ako ne i više primjeraka u željenoj nijansi. Mi smo se odlučili za light beige boju koja će rasvijetliti i najtmurnije dane. Izdvojili smo čak 20 modela, a vjerujte nam da ih ima i duplo više.

Tu su sofisticiraniji modeli, kao i oni koji će se stopiti sa street style lookom, a koji na sebi imaju detalje poput zakovica i remenčića. Među njima je i nekoliko izdanja kaubojki koje su postale sinonim za nošenje uz jesenske haljine. Većinu ih krasi smeđa peta koja je savršen kontrast bež boji.

Od svečanijih modela s potpeticom do casual primjeraka za svakodnevno nošenje, u nastavku donosimo galeriju CCC čizama zajedno s cijenom:

Već ih zamišljamo uz maslinasto zelene balonere, senf žute hlače od samta, haljine od brušene kože i uz kožne odjevne kombinacije u boji crvenog vina.

Dostupnost CCC čizmi možete provjeriti OVDJE.