FOTO by Stradivarius

Moda

2 modela suknji iz Stradivariusa u zanosnoj baby blue i nebesko plavoj nijansi

Krešimir Šustić 13. srpnja 2020.

Točkasti ili plisirani model?

Iako smo svjesni činjenice da je glavni komad u ljetnoj garderobi haljina, to nas ne sprječava da u svoje stajlinge ubacimo i suknje, te zablistamo u najboljem izdanju osjećajući se trendi.

Fashionistice nas svojim objavama na društvenim mrežama časte modnim kombinacijama, te nam pokazuju kako ovaj ženstveni komad možemo nositi na više načina.

Ponuda u omiljenim trgovinama je ogromna, a baš poput svih ostalih odjevnih predmeta aktualnih u ovoj sezoni, dolaze nam u bogatoj paleti boja i nezaobilaznim uzorcima.

Među njima se ističu predivni tonovi neba i baby blue nijanse koja nam donosi mir, spokoj i toplinu u određeni outfit.

149,90 kn

Tako ga u gradskim lookovima spajamo s bluzama i tenisicama ili espadrillama, a za one malo svečanije prigode s topićima i sandalama na blok ili punu petu.

Dvije posebno krasne ljepotice, pronašli smo na web shopu brenda Stradivarius i odmah su nam zapele za oko, te smo ih odlučili bolje promotriti.

119,90 kn

Jedna je plisirani model u nebesko plavoj nijansi, midi dužine s detaljem gumbića na prednjoj strani u zemljanim tonovima.

No prava poslastica je baby blue model s točkicama, koji se trenutno nalazi na sniženju i prava je prilika da it stvarčicu nabavimo po niskoj cijeni i njome začinimo ljetne dane i noći.