FOTO by Timberland

Moda

2 modela lila Timberlandica favoriti su za sportske aktivnosti

Krešimir Šustić 27. srpnja 2020.

Za osvajanje novih ciljeva u stylish tenisicama!

Već i vrapci na grani znaju da je bavljenje sportom nešto što našem tijelu izrazito godi, iako nam se to ne čini tako kada nakon odrađenog treninga jedva dolazimo do zraka i sve živo u nama pulsira.

Kako bi čim profesionalnije odradili krug trčanja ili neku drugu sportsku aktivnost, potrebno je opskrbiti se kvalitetnom i profesionalnom opremom uz koju naše tijelo neće osjećati dodatni napor.

£45

Naše noge zahtijevaju udobnost koju nam mogu pružiti dva favorita u lila nijansi iz tvornice brenda Timberland, a pronašli smo ih na popustu od 50%, što je idealno za to da s hrabrošću i puni samopouzdanja krenemo u osvajanje zacrtanih ciljeva.

£55

Izrađene od ekološke tkanine i razgradivih materijala, ove ljepotice u totalnom girly izdanju saveznice su našim stopalima za pravilno kretanje, zahvaljujući mekim potplatima koji pružaju osjećaj hodanja po oblacima.

Neodoljiva hit lila nijansa i točkice koje ih krase, mogu se spojiti s tajicama ili trenirkama u sportskim stajlinzima, ali i uz traperice, suknje ili lepršave haljine u casual i ležernim lookovima.

Ako će nas nešto izvući iz kuće i nagnati da počnemo zdraviji život, onda su to definitivno one jer bi uistinu bila šteta da ne dožive poglede koje će zasigurno privlačiti na ulicama dok ponosno i pravilno hodamo gradom.