2 modela koja obaraju žene diljem svijeta

admin 06. prosinca 2017.

Britanski model David Gandy predstavio Jaguarove modele u Kaliforniji

Najnoviji Jaguarov model, E-Pace, stigao je u Los Angeles na LA Auto Show u pratnji renomiranog britanskog modela, Davida Gandyja. Kao jedan od najprepoznatljivijih britanskih modela, zahvaljujući desetogodišnjem radu s talijanskom modnom kućom Dolce & Gabbana, David je fotografiran uz najnoviji Jaguarov SUV E-Pace i legendarni E-Type na području kalifornijskog jezera El Mirage za naslovnicu i editorijal popularnog američkog časopisa.
David je vlasnik Jaguara više od 10 godina i pravi je obožavatelj brenda. David je u LA-u zamolio Jaguar Classic da mu nabavi vintage XK120 sportski automobil.

Nakon što ga pronađu, tim stručnjaka iz britanskog Jaguar Land Rover Classic Worksa, provest će ga kroz proces restauracije u sklopu “Reborn restoration programme” programa, kojeg su uspješno predstavili nešto ranije ove godine, kada su unutar tog programa restaurirali originalnog Range Rovera, Land Rover Seriesa i Jaguara E-Typea. Jaguar Land Rover Classic nastoji osigurati najbolje automobile, servis i održavanje, originalne dijelove i nezaboravna iskustva vlasnicima klasičnih Jaguar i Land Rover automobila.

David Gandy je britanski model, pisac, zaljubljenik u automobile, filantrop, dizajner i redatelj. David je nedavno najavljen kao krojački ambasador za M&S, koji nastoji razviti online krojački centar, kako bi kupcima ponudio prostor za inspiraciju te stilske savjete. David je član modne obitelji Dolce & Gabbana više od deset godina te je sudjelovao u njihovim raznim kampanjama. Također, piše i vlastiti blog za Vogue, a recenzira i automobile za britanski GQ.

Jaguar Land Rover je najveći britanski proizvođač automobila, nastao spojem dvaju legendarnih britanskih brendova: Land Rovera, vodećeg svjetskog proizvođača premium vozila s pogonom na sva 4 kotača i Jaguara, jednog od vrhunskih svjetskih luksuznih sportskih salona te sportskih automobila.
Jaguar Land Rover zapošljava 42,000 ljudi diljem svijeta i podržava još oko 240,000 putem svojih zastupnika, dobavljača i lokalnih tvrtki. Proizvodnja je koncentrirana u Velikoj Britaniji, s dodatnim postrojenjima u Kini, Brazilu, Austriji i Slovačkoj.

Tvrtka Jaguar Land Rover je vođena željom da isporuči vrhunska vozila koja će korisnicima pružiti iskustvo koje će voljeti cijeli život. Potražnja za proizvodima tvrtke Jaguar Land Rover je globalna. 2016. godine, Jaguar Land Rover je prodao više od 583,000 vozila u 136 zemalja, a više je od 80 % vozila proizvedenih u Velikoj Britaniji prodano u inozemstvu.
Jaguar Land Rover kontinuirano radi na inovacijama: u narednoj se godini planira potrošiti više od 4 milijuna funti na stvaranje novih proizvoda i kapitalne izdatke.
Od 2020. godine, sva će nova Jaguar Land Rover vozila biti električna, dajući kupcima još više izbora. Jaguar Land Rover će predstaviti portfelj električnih proizvoda kroz raspon svih modela, obuhvaćajući time potpuno električna, plug-in hibridna i blago hibridna vozila, a nastavit će i s ponudom ultra-čistih benzinskih i dizel motora.

Podijeli članak