FOTO by Netflix

Film

“1899” – pogledajte trailer i datum izlaska jedne od iščekivanih Netflix serija

admin 25. listopada 2022.

Od tvoraca serije "Dark" dolazi nam još jedna "uvrnuta" serija

Idući mjesec na Netflix stiže jedna od najiščekivanijih serija, a radi se o duboko zastrašujućoj misteriji naziva “1899”. Obožavatelji će sigurno “upasti duboko” u radnju ove zastrašujuće misterije, a serija s prikazivanjem kreće sredinom studenog.

Seriju potpisuju Baran bo Odar i Jantje Friese, dvojac koji stoji iza hvaljene serije “Dark“, a radnja prati skupinu multinacionalnih imigranata koji putuju iz Europe u New York te nailaze na drugi brod koji pluta na otvorenom moru, otvarajući zamršenu misteriju.

Netflix je danas objavio trailer za seriju, dajući obožavateljima uvid u glavnog lika i nagovještavajući osnovu zagonetke koju će morati riješiti.

Ako je “1899.” barem približno poput serije “Dark”, obožavatelji bi trebali očekivati misterij koji iskrivljuje vrijeme, izvrćući pravila fizike i stvarnosti na svakom koraku.

Službeni sinopsis Netflixa glasi: “Krajem 19. stoljeća, putnici putuju iz Londona u New York, gledajući naprijed u novi život koji ih čeka u novom svijetu. Kada njihov brod naiđe na još jedan koji pluta na moru, sve njihove nade i snovi pretvaraju se u neočekivanu noćnu moru.”

Na temelju do sada pruženih informacija obožavatelji očekuju seriju koja je još mračnija od Darka, i koja se još više poigrava sa žanrom horora i trilera nego što su kreatori serije činili u prošlosti sa serijom Dark.

Anton Lesser, Aneurin Barnard, Mathilde Ollivier, Alexandre Willaume, Clara Rosager, Richard Hope i Miguel Bernardeau glavni su protagonisti serije, a Andreas Pietschmann, koji također glumi u seriji, ponovno se spaja s Bo Odarom i Friese nakon što je glumio u Darku.

Danas je i potvrđen datum izlaska serije, stoga rezervirajte 17.11. za jednu vrhunsku seriju koju ćete odgledati u jednom dahu.