FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

15 Tommy Hilfiger modnih dodataka u bijeloj boji!

Viktoria Šafranić 17. ožujka 2021.

Najdraža ljetna boja bit će rado viđena već u narednim tjednima...

Modni dodatak je onaj nezaobilazan detalj koji je poželjan uz svaki odjevni look. Ponekad isti dolazi u vidu svilene marame, komada nakita, remena, a najčešće u verziji dražesnih torbica.

Proljeće je još zabavnije kad se za njega dotjeramo, zar ne? Srećom, poznati high street brendovi svakodnevno nam serviraju accessories u mnoštvo različitih izdanja, tako da je svaki stil obuhvaćen.

Crossbody torbice svake su godine kultni model s kojim ne možete pogriješiti, dok su mini ruksaci postali must-have u svim prilikama. Tu su i svečaniji primjerci poput clutch torbica ili simpatičnih koferčića, kao i oni koji su u trendu, poput bucket i tote torbica. Netko je raspoložen za vrećaste modele, dok drugi gaje simpatije za čvrste i pletene dodatke. Koju god odabrali, zadatak svake od ovih torbica je da bude finalan touch odjevne kombinacije.

Iako smo u proljeće željni efektnih boja koje nas oraspolože nakon tmurnog sivila i zimskih dana, nama su ipak za oko zapeli modeli u jedinstvenoj bijeloj boji. Najviše je nosimo ljeti, no ovi modni dodaci već su sada poželjni.

Klasika isprepletena s detaljima poput prepoznatljive tri TH boje, lancima, potpisom američke robne marke, svidjet će se svim zaljubljenicama u klasiku.

U nastavku donosimo galeriju s 15 Tommy Hilfiger torbica i ruksaka u bijeloj boji:

Cijene svih modela potražite putem LINKA!