FOTO by women'secret / Lesnina

Moda

15 stylish ručnika za bezbrižna višesatna ljenčarenja na plaži!

Viktoria Mikulić 08. lipnja 2022.

Benetton, women'secret i Lesnina oduševili su nas šarmantnim uzorcima, bojama i natpisima…

Slažete li i vi popis stvari za ljeto koje morate nabaviti prije ljeta i godišnjeg odmora? Sunčane naočale ne mijenjamo svake godine, kao ni ceker za plažu ili pareo, ali zato si volimo priuštiti barem jedan novi kupaći kostim jer tko bi im odolio u moru šarmantne ponude, kao i neke chic natikače ili japanke.

Tu je još jedan dodatak koji nam je najnužniji i na kojem provodimo najviše vremena, a to je ručnik za plažu. Nema ljepšeg nego izaći iz mora i ušuškati se u mekani pamučni ručnik, a tu je i onaj drugi na kojem se volimo izležavati. Uvijek su nam potrebna barem dva kako bi ostali ugrijani jer koliko god more bilo toplo, volimo se pokriti i malo odrijemati.

NAJŠARMANTNIJI RUČNICI ZA PLAŽU

U potrazi za originalnim ručnicima čiji print osvaja, ali i nam prostranim, zavirili smo u asortiman Benettona, Lesnine i trgovine women’secret. Benetton je najpoznatiji po prostranim i kvalitetnim ručnicima za koje mnogi kažu dobro znanu poslovicu „peri deri“, stoga nam nije teško izdvojiti malo više novaca znajući da ćemo uz sebe imati bezvremenski komad koji ćemo iz godine u godinu koristiti. Također, uvijek dolaze u raznovrsnim bojama pa možemo birati između upečatljivih i nježnih nijansi.

Ručnici za plažu
Benetton 299,00 kuna

Tu su i women’secret modeli koji uvijek dolaze s jedinstvenim printom. Nedavno smo predstavili cijelu kolekciju modnih dodataka i obuće za plažu s printom Snoopyja, a sad su nas počastili s dva divna ručnika koje krasi omiljeni psić.

Ručnici za plažu
women’secret 20,99 €

Lesnina nas je pak očarala modelima s usnama, kao i omiljenim natpisom IT’S GIN O’CLOCK koji iz godine u godinu postaje sve popularnije.

Ručnici za plažu
Lesnina 119,00 kuna

U nastavku donosimo top ručnike za plažu koji su must have svakog ljetnog kofera: