FOTO by adidas.com/us

Moda

15 stylish modela adidas tajica za sve koji od ponedjeljka kreću s vježbanjem!

Viktoria Mikulić 26. veljače 2021.

Početak ožujka krajnje je vrijeme da se počne s ozbiljnim treniranjem!

Koliko puta smo imali priliku čuti neku blisku osobu ‘Od ponedjeljka ozbiljno krećem na dijetu, u teretanu, na aerobik’, no preko vikenda se ta ozbiljnost nekako izgubila i opet sve po starom.

Nije lako biti karakter i ustrajati u onome što zacrtamo, jer svi znamo koliko je težak put do cilja. Kako bi postigli zavidne rezultate, moramo iz temelja promijeniti svakodnevicu, što je definitivno najteži zadatak.

Bez obzira želite li istopiti kilograme ili se samo oblikovati, mi smo ovdje da vam pomognemo i barem malo olakšamo tu misiju. Na službenoj stranici adidasa pronašli smo 15 novih modela tajica koji će vam dati potrebno samopouzdanje i motivaciju. To je ključno na početku svake preobrazbe kako bi se bolje osjećali i imali još više elana za promjenu.

Nadamo se da će vam ove šarmantne tajice u proljetnom ruhu biti inspiracija da se vratite u formu i do ljeta postignete sve što ste zacrtali.

Unutar novog asortimana ima a svakoga ponešto – od jednostavnih modela s tri prepoznatljive boje u crvenoj i baby blue nijansi, do tajica s cvjetnim printom, tropskim motivima, leopardom uzorkom i drugim chic detaljima.

Osim za potrebe treniranja, sigurni smo da ćete ove tajice nositi i u brojnim drugim casual prilikama, uz oversized T-shirte i sportske tenisice.

Ako je i za vas novi tjedan idealno razdoblje za početak vježbanja, onda je ovaj idući koji pada točno na 1.3. dovoljan poticaj da se svi zajedno pokrenemo. Uz ove sportske komade, smršavjeti nikada nije bilo lakše…

U nastavku donosimo galeriju adidas tajica za proljeće 2021:

Za više informacija o novim adidas tajicama, posjetite službenu adidas stranicu.