FOTO by Springfield

Moda

15 Springfield haljina koje u punom smislu obilježavaju proljeće!

Viktoria Šafranić 30. ožujka 2020.

Izolaciju mrvicu lakše podnosimo uz razgledavanje noviteta iz Springfielda!

Urbani casual brend u svom imenu nosi naziv najraskošnijeg godišnjeg doba, stoga ne čudi da upravo na proljeće njihovi odjevni komadi i modni dodaci zrače posebnim ruhom.

Vesele boje i trendi uzorci sveprisutni su u svakoj od kolekcija koje su lako dostupne svima. Nas je ovog puta zaintrigirala nova linija haljina koja zrači lepršavim krojevima, a čija je midi dužina istodobno stvorena za nošenje tijekom dana i večeri.

U moru ponuda na tržištu, Springfield je zaista autentičan i uvijek nam servira originalne primjerke koji u potpunosti zadovoljavaju naše apetite.

Modeli od lana, žakarda, prugaste i cvjetne haljine izmamile su nam osmijeh na licu i s nestrpljenjem iščekujemo trenutak kada će ulice ponovno živnuti, po mogućnosti jednom od ovih ljepotica. Unutar raskošnog asortimana zasigurno ćete pronaći nešto po svom guštu.

Za dnevni look odabrali bismo jarke nijanse sa živopisnim uzorcima, a njihovu ležernost dodatno bismo naglasili platnenim tenisicama, espadrillama ili balerinkama. Preko ramena nabacite ruksak i spremni ste za špicu.

Večernje izlaske zamišljamo uz prugaste midi varijante koje će još višu dozu elegancije poprimiti uz sandale na blok petu, wedgesice ili profinjene salonke. Finalan touch bit će zagarantiran mini torbicom koju možete nositi u ruci.

Za sada samo možemo sanjati o ovim trenucima, no doći će dan kada će se naša mašta pretvoriti u stvarnost.

Do tada preostaje nam da budimo strpljivi i uživamo u razgledavanju pristiglih Springfield haljina i saznamo njihove cijene: