FOTO by Sinsay

Moda

15 Sinsay japanki do 39 kuna!

Mia Vodopija 15. lipnja 2021.

Roze, peachy, mint zelene, s motivima sladoleda, flaminga, breskve i osvježavajućeg limuna, ove japanke će vam upasti u oči

Najdraže godišnje doba je napokon pokucalo na vrata. Sunce i visoke temperature nas mame u šetnje kvartom ili prirodom, a od lagane fizičke aktivnosti se uvijek dobro osjećamo. Ne kaže se uzalud da je zdrav duh u zdravom tijelu.

Ljetne manifestacije i događanja, poput food festivala i evenata na otvorenome, samo su neke od stvari zbog kojih volimo toplije dane. Fina klopa u jednoj ruci, ljetni osvježavajući koktel u drugoj i mi smo spremni za nove ljetne pobjede!

Ako imate kod kuće Simpson fana, imamo pravu stvar za njih!

Glavna karakteristika ljeta je naravno visoka temperatura, zbog koje nosimo prozračnu odjeću. Lagane ljetne duge ili kratke hlače, kratke majice, topići, suknje, ili mini / midi / maxi haljine svačiji su izbori zbog prozračnosti materijala koji daje koži da diše.

Nismo zaboravili niti na obuću – od laganih tenisica preko balerinki do sandala, natikača i japanki, zbilja imamo mnogo toga na izbor. Upravo zato vam danas donosimo čak 15 japanki iz Sinsaya, za koje se nadamo da će vas inspirirati u pronalaženju vaše ovosezonske casual obuće.

U galeriji ispod možete vidjeti naše odabire:

Roze, peachy, mint zelene, s motivima sladoleda, flaminga, breskve i osvježavajućeg limuna, ove cjenovno prihvatljive japanke sigurno će vam upasti u oči.

Možete ih kupiti u Sinsay poslovnicama ili ih checkirati na njihovoj stranici.