FOTO by Mango

Moda

15 salonki i sandala iz Manga na sniženju od 169,90 do 174,90 kuna

Krešimir Šustić 17. travnja 2020.

Postoji li išta bolje od sniženja?

Sniženje je nešto što u nama izaziva neopisiv osjećaj sreće jer znamo da ćemo trendy komade pronaći po nižim cijenama, a isfurati ih kao da vrijede milijune. Zahvaljujući web shopovima omiljenih brendova i u karanteni možemo neometano pratiti akcije i popuste, te nastaviti s najdražom aktivnošću.

15 Bershka trendy komada od 51,90 do 149,90 kuna

Internet trgovine robnih marki pokušavaju zadržati barem dio godišnjeg profita, stoga je većina snizila cijene na određeni asortiman, na što se mi nimalo ne žalimo. Pošto iz svake situacije trebamo izvući ono najbolje, mislimo da je ovo prava prilika da ugrabimo it proizvode i nagradimo se za mjesec dana izolacije od vanjskog svijeta.

Kopajući internetom, naišli smo na high street brend Mango i bacili se u potragu za modelima u koje se isplati uložiti ušteđevina koju smo prikupili. Novi par cipela uvijek zvuči kao dobra ideja pogotovo ako su one koje ćemo moći nositi kroz par sezona.

Očarale su nas salonke i sandale koje nam dolaze u različitim dizajnima na koje ne možemo ostati ravnodušni. Modeli koje ćete vidjeti u nastavku nosivi su u svim kombinacijama od poslovnih do streetstyle, a kako nam nalažu najnoviji trendovi, možete ih isfurati i na trenirke ako ste dovoljno hrabri i odvažni.

Cjelokupan asortiman možete pogledati na LINKU, a naše favorite u galeriji.